Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
http://jdownloader.org/jdownloader2
Ovako nas drugar @toda81 nije bas mogao da predvidi sve okolnosti, pa tako i da ce neko pored tts-a da koristi Nevenu.Koristim skockanu verziju od tode81 onu od 17 septembra sto je okacio, moze li mi neko objasniti da ako glas bude Nevena, kako da namestim da radi glasovno upozorenje za prekrsajne kamere?
Ovako nas drugar @toda81 nije bas mogao da predvidi sve okolnosti, pa tako i da ce neko pored tts-a da koristi Nevenu.
U konkretnom slucaju potrebno je uraditi sledece.
Preimenovati folder speedcam_ru ili speedcam_en (u zavisnosti od toga koji je iskoriscen) koji se nalazi na putanji Baze Folder\ui_nextgen\audio u SC1063
Pogledajte prilog 104121
posto u njemu vec ima svi audio fajlovi mislim da nije potrebno dodavati jos nesto, a ako je potrebno onda dodati.
U lokalna podesavanja izabrati Nevenu
Pogledajte prilog 104122
A u podesavanjima za prekrsajne kamere izabati zvucno i folder SC1063
Pogledajte prilog 104124
EDIT:
Ista je situacija i postupak sa verzijom drugara @anonymvs, ali znajuci ih siguran sam da ce u nekom od sledecih aplauda ova mala sitnica biti resena.
@toda81Citanje tih slova zavisi od toga kako su proizvodjaci mapa upisivali nazive ulica, tako da sa tomtom mapom cita kvacice, a sa here ne.
Ne mogu Toma i Nevena da rade sa tts-om
Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока