iGO NextGen SKOCKANE VERZIJE

Učlanjen(a)
20.08.2016
Poruka
115
Ok, nije mi toliko baš hitno da mi radi... Rekoh kad već postoji ta opcija....

Послато са Lenovo Z90-7 уз помоћ Тапатока
 
Učlanjen(a)
13.05.2013
Poruka
93
@miro62 obzirom na slike iz Total Commander-a koje si okačio, na tvom uređaju Android vidi ext karticu kao SD Card, tako da je najlakše rešenje da na nju (storage/sdcard0/) staviš kompletan iGO_Israel folder.
WOB mislim da si u pravu. Instalirao sam iGO sa jednom particijom i stavio na internu memoriju telefona , i opet nije htela da pamti istoriju i favorite.
Kada sam istu instalirao na SD karticu radi sve kako treba . Valjda je do Androida.
Pozdrav
 
Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.374
Ocigledno postoji neki problem, ali je najbitnije da si pronasao neko resenje, tj sd card

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
 
Član
Učlanjen(a)
07.07.2011
Poruka
557
Možda je njemu u settings od telefona izabrana SD kartica za glavnu memoriju. Sve mi se čini tako da je.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
 
Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.374
Verovatno je to u pitanju

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
 
Učlanjen(a)
13.05.2013
Poruka
93
Možda je njemu u settings od telefona izabrana SD kartica za glavnu memoriju. Sve mi se čini tako da je.

Mislim da sam jos od pocetka koriscenja ovog telefona odabrao da sve zapisuje na SD kartici. Ali nisam znao da to ima veze sa koriscenjem.
Koliko ja razumem znaci moj telefon racuna SD karticu kao primarnu memoriju , a internu memoriju telefona kao sekundarnu memoriju.

P.S. Zelim svima da se zahvalim u zelji da ovo privedemo kraju. Hvala vam.
 

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
Nazovi ih kako hoćeš, zavisi šta je tebi primarno, a šta telefonu...
Shvati to ovako, internu memoriju (preostalih 12GB) Android čuva samo za sebe, a eksternu karticu (u tvom slučaju 16 GB) deli sa tobom.
Ako ubaciš veću karticu, 32 ili 64, imaćeš "svu memoriju ovog sveta" na rasplaganju... Bolje nego onih 12GB interne, zar ne?
 
Član
Učlanjen(a)
27.01.2012
Poruka
46
Koristim anonimusovu skockanu verziju, radi stabilno, bez problema i ima svenšto meni treba i više od toga! Jedini problem koji imam sa njom je taj što u pretrazi nema mikrofon za glasovnu pretragu. U ovoj ver. U ux folderu nedostaje " free_text_vr.zip i vr.zip" kada sam to dodao pojavio se mikrofon , kada kliknem na njega on reaguje ( na dodir požuti) ali se dalje ništa ne dešava...
Posle toga u aplikaciji nemam više zvuka ( nečuje se klik kada dodirnem ekran) i nemogu da izađem iz aplikacije, kada kliknem na "izlaz" dugme reaguje na dodir (menja boju) ali neće da izađe nego moram nasilno kroz task mannager da zaustavim app.
Igo sam instalirao na int.mem a ne na ext.mem. kako je predviđeno, možda je tu negde greška. Sve ostalo mi radi bez problema.
Btw. Pratim ovu temu i još par tema na forumu u vezi navigacija ako je već neko pitao za ovaj problem ja se izvinjavam starijim članovima.

Putanja do igo foldera na int.mem. telefona kod mene je :
/storage/emulated/0/IGO_Israel

Послато са Lenovo Z90-7 уз помоћ Тапатока

isti problem i ja imao.. promenio sam samo pongo skin i stavio predposlednju verziju i radi super... pongo skin taj poslednji nesto pravi problem...
 
Član
Učlanjen(a)
07.09.2010
Poruka
4
@miro62
... koju verziju Androida imaš ?
Svakako si pobrkao lončiće. "iGO_Israel" folder ide na internu memoriju, a "addons" ide na externu (SD karticu) i u folderu "addons" ti ne trebaju svi ti folderi. Pogledaj @toda81 -ino uputstvo. Prekopiraj tačno kako treba. U sys.txt u liniji :
android_secondary_root_path="/storage/extSdCard/addons" treba da stoji :
android_secondary_root_path="/storage/sdcard1/addons" sudeći po screenshot-ovima.
Ja sam pratio tvoja uputstva i sve radi ok, Samo nesto ima neke nove karte koje hocu da unacim da li samo mape ubacujem u folder map ili i druge stvari. Sta sa licencom koja je sa novim mapama??
 
Natrag
Top