Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
WOB mislim da si u pravu. Instalirao sam iGO sa jednom particijom i stavio na internu memoriju telefona , i opet nije htela da pamti istoriju i favorite.@miro62 obzirom na slike iz Total Commander-a koje si okačio, na tvom uređaju Android vidi ext karticu kao SD Card, tako da je najlakše rešenje da na nju (storage/sdcard0/) staviš kompletan iGO_Israel folder.
Možda je njemu u settings od telefona izabrana SD kartica za glavnu memoriju. Sve mi se čini tako da je.
Koristim anonimusovu skockanu verziju, radi stabilno, bez problema i ima svenšto meni treba i više od toga! Jedini problem koji imam sa njom je taj što u pretrazi nema mikrofon za glasovnu pretragu. U ovoj ver. U ux folderu nedostaje " free_text_vr.zip i vr.zip" kada sam to dodao pojavio se mikrofon , kada kliknem na njega on reaguje ( na dodir požuti) ali se dalje ništa ne dešava...
Posle toga u aplikaciji nemam više zvuka ( nečuje se klik kada dodirnem ekran) i nemogu da izađem iz aplikacije, kada kliknem na "izlaz" dugme reaguje na dodir (menja boju) ali neće da izađe nego moram nasilno kroz task mannager da zaustavim app.
Igo sam instalirao na int.mem a ne na ext.mem. kako je predviđeno, možda je tu negde greška. Sve ostalo mi radi bez problema.
Btw. Pratim ovu temu i još par tema na forumu u vezi navigacija ako je već neko pitao za ovaj problem ja se izvinjavam starijim članovima.
Putanja do igo foldera na int.mem. telefona kod mene je :
/storage/emulated/0/IGO_Israel
Послато са Lenovo Z90-7 уз помоћ Тапатока
Ja sam pratio tvoja uputstva i sve radi ok, Samo nesto ima neke nove karte koje hocu da unacim da li samo mape ubacujem u folder map ili i druge stvari. Sta sa licencom koja je sa novim mapama??@miro62
... koju verziju Androida imaš ?
Svakako si pobrkao lončiće. "iGO_Israel" folder ide na internu memoriju, a "addons" ide na externu (SD karticu) i u folderu "addons" ti ne trebaju svi ti folderi. Pogledaj @toda81 -ino uputstvo. Prekopiraj tačno kako treba. U sys.txt u liniji :
android_secondary_root_path="/storage/extSdCard/addons" treba da stoji :
android_secondary_root_path="/storage/sdcard1/addons" sudeći po screenshot-ovima.