Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

iGO NextGen SKOCKANE VERZIJE

  • Začetnik teme anonymvs
  • Datum pokretanja
M

Mapkc

U tome sto ne citas uputstva.
Nigde na uredjaju ne treba da dozvolis duplirane iGO foldere (to podrazumeva i folder download) a instalaciju treba da pokrenes sa unutrasnje ka unutrasnjoj memoriji.

Astal da blista bejbi!
 
pera.simic

pera.simic

A i ta uputstva koja postoje su mnogo nekompletna.
Pogotovo kada su neiskusni korisnici u pitanju.
Znaci neiskusni korisnici, uvek aili uvek, treba prvo da instaliraju na internoj memoriji (memoriji uredjaja), pokrenu, provere sve, pa tek onda dalje experimentisanje prebacivanje na sd card i slicno.
Jer je u protivnom scenario sledeci:
Kopiras na sdcard, instaliras sa sdcard, i zbog dozvola naravno nece da radi. Pitas za savet oni ti kazu prebaci na memoriju uredjaja. Ti prebacis baze folder bez prethodnog deinstaliranja aplikacije i ponovne instalacije sa interne memorije i naravno onda nece da radi ni sa interne memorije.
Znacu uvek prvo interna memorija pa onda sdcard. Desetine stvari moze da podje kako ne treba ako se dirtektno ide na sdcard.
Ali to niko ne kaze novim neiskusnim korisnicima.
 
M

Mapkc

...pa jos neizbrisan device.nng, pa "save" folder sa ko zna kog uredjaja...

I nisi u pravu Pero, pisemo o tome godinama i samo ja sam to ponovio bar 10 puta a da ne pricamo koliko puta su to ponovili oni kojima nije mrsko da iznova i iznova pisu jedne te iste savete.

I iako je pretraga foruma potpuno funkcionalna uvek se nadje neko da opravdava lenstine i naskace na one koji ostavljaju informacije na forumu. Sve naopacke. :D

Astal da blista bejbi!
 
Bocky72

Bocky72

Član
Momci, malo smirite loptu (u duhu aktuelnog svetskog prvenstva :))
Mapkc nije mnogo taktičan ali je sada u pravu.
@tombapn nije pratio uputstva, sa njegove slike vidi se da je instalirao softver sa SD kartice.
Lepo deinstalacija po propisu
- podešavanja telefona > aplikacije > nađi iGO
Force stop > clear cache > clear data > uninstall
Neka nađe fajl device.nng i obriše ga
Neka proveri da nešto još nije zaostalo bilo na kartici bilo u internoj, i pobriše
I jovo nanovo - ceo setap iz korena interne memorije uređaja otpočetka, pažljivo čitajući (jednostavna) uputstva
 
RSDeki

RSDeki

Pre svega bih pozdravio sve vas i zahvalio bih se na vremenu i trudu koji izdvajate da bi svima pomogli .Ono sto mene interesuje je koju biste mi verziju preporuculi . Samo da napomenem da mi nije toliko bitno da ima puno dodataka koliko mi je bitno da radi stabilno. Pozeljno je da ima podrsku za kamione i speedcam.interesuju me mape Srbija,Crna Gora,BiH,Hrvatska,Makedonija,Austrija,Madjarska i Grcka.Napomenuo bih jos da nisam napredni poznavalac navigacija.Znam samo najosnovnije stvari . Navigaciju koristim na Samsung Galaxy s7 ,Oreo 8.0.0 na memoriji uredjaja
 
Bocky72

Bocky72

Član
Izrael
PAL
Sadržaj generalno nema veze sa verzijom softvera, naročito regija nije uopšte bitna, isto funkcioniše na svima (osim truck podrške).
 
RSDeki

RSDeki

Vidim da su verzije iz prvog posta malo starije sa mapama iz 2017. gde mogu da potrazim nesto novijeg datuma
 
M

milanmil1983

Pozdrav.
Kada skinem iGO_NextGen_Israel-25.februar 2018. - JEDNA PARTICIJA, arhiva izbacuje gresku i ne moze da se raspakuje ? Sve ostale arhive mogu da raspakujem ali ovu koja mi bas treba ne mogu.
Skinu sam je nekoliko puta, ali uvek ista stvar.
Da li je js neko imao ovakav problem ?
 

Top