Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

iGO NextGen SKOCKANE VERZIJE

  • Začetnik teme anonymvs
  • Datum pokretanja
M

Mapkc

[autorad]
disabled=1

+ konekcija sa => 4 satelita i radiće i sa Pongo skinom. Ili ti ne opisujes dobro problem.


Sent from my SM-T310 using Tapatalk
 
anonymvs

anonymvs

Član
@bamblbi
... u odgovoru kolegi @marks napisao si :

Da,da. Tako je. Ubacio sam ove nove kamere i posle pokretanja navigacije u folderu speedcam se pojavio file "speedcam.spdb". Znači taj deo radi..
... ako si obrisao kamere koje su bile u arhivi koju sam postavio, pa ubacio nove kamere, moguće je da ovaj novi paket nema tu kameru na toj konkretnoj raskrsnici na kojoj te je iGO da sada upozoravao. Uradi ono sa "autorad" pa pogledaj da li na toj raskrsnici uopšte ima kamera ...
... proveri i u Podešavanja>Podešavanje skina>Upozorenja>Tačke upozorenja da li ti je uključeno "Obavestiti na tačke upozorenja".
 
B

bamblbi

Hvala na pomoći, stari speedcam ima kameru na ovoj raskrsnici, noviji nema... E sad posle istalacije ni sa starim nije htelo da pokaže upozorenje što me zbunilo ( pre vraćanja telefona na fabrička podešavanja je sve radilo). Proradilo je kada sam kada sam "obavesti na tačke upozorenja ” isključio i uključio. Eto sitan bug, al' nervira nas amatere. E sad još jedno pitanje, mogu li sve ove "speedcam" fajlove ( i nove i stare) da stavim u speedcam folder?

Послато са Lenovo Z90-7 уз помоћ Тапатока
 
G

gavsa

Član
Hvala na skockanoj navigaciji. Imam pitanje. Kada sa POIS.GR skinem poi npr. TOLL_STATION.kml u koji folder ga ubacujem da bih ga imao u navigaciji.
 
G

gavsa

Član
Znam da se tamo ubacivalo ali nema folder userdata. Da ga napravim ja?
 
Poslednja izmena:
M

Mapkc

Odluka je na tebi a ja licno ne verujem da ce se, ako budes cekao, on od nekuda sam pojaviti. I jos nesto, sve sto znas i sam, bolje je da sam i uradis jer u suprotnom bezrazlozno trosimo mastilo i ti i ja. ;)

...a i ljudima bezrazlozno izlecu notifikacije i dekomodiraju ih.

Astal da blista bejbi!
 

Top