Član
- Učlanjen(a)
- 11.08.2009
- Poruka
- 859
@miro62 obzirom na slike iz Total Commander-a koje si okačio, na tvom uređaju Android vidi ext karticu kao SD Card, tako da je najlakše rešenje da na nju (storage/sdcard0/) staviš kompletan iGO_Israel folder.
Ako baš želiš da ti mape budu na drugom mestu, (mada iskreno, ne vidim zašto bi to radio, kad na eksteroj kartici imaš sasvim dovoljno prostora), možeš ih staviti na storage/sdcard1/ ali ne u folder addons! Napravi folder sa drugim imenom i u njega premesti sve podfoldere iz content, osim lang, voice, global_cfg i speedcam.
Na primer storage/sdcard1/iGO_Ext/content/...
Tada u sys.txt podesi secondary_root_path na
"/storage/sdcard1/iGO_Ext/"
iGO_Israel mora biti na /storage/sdcard0/ jer je to tvoj Dafault Write Disk.
Ovo sdcard1 ti je u stvari interna memorija telefona (vidi se po veličini i slobodnom prostoru), samo "emulirana" kao sd card i aktivna je samo kada nemaš externu karticu. Kada ubaciš eksternu, eksterna postaje sd card, a ova "emulirana" ostaje interna i beskorisna, jer Android na nju više ne može da piše.
Zanimljivo... Ja imam takav uređaj
Ako baš želiš da ti mape budu na drugom mestu, (mada iskreno, ne vidim zašto bi to radio, kad na eksteroj kartici imaš sasvim dovoljno prostora), možeš ih staviti na storage/sdcard1/ ali ne u folder addons! Napravi folder sa drugim imenom i u njega premesti sve podfoldere iz content, osim lang, voice, global_cfg i speedcam.
Na primer storage/sdcard1/iGO_Ext/content/...
Tada u sys.txt podesi secondary_root_path na
"/storage/sdcard1/iGO_Ext/"
iGO_Israel mora biti na /storage/sdcard0/ jer je to tvoj Dafault Write Disk.
Ovo sdcard1 ti je u stvari interna memorija telefona (vidi se po veličini i slobodnom prostoru), samo "emulirana" kao sd card i aktivna je samo kada nemaš externu karticu. Kada ubaciš eksternu, eksterna postaje sd card, a ova "emulirana" ostaje interna i beskorisna, jer Android na nju više ne može da piše.
Zanimljivo... Ja imam takav uređaj
Poslednja izmena: