- Učlanjen(a)
- 09.10.2011
- Poruka
- 274
Nista nije hitno, kada budes mogao, pozz.@akineki, na mobilnom netu sam ali ako se ne snađeš drukčije daću ti ja odličan BG.
@mmkuburic
Okaci negde mapu da je proverim na mom fonu.
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nista nije hitno, kada budes mogao, pozz.@akineki, na mobilnom netu sam ali ako se ne snađeš drukčije daću ti ja odličan BG.
Kao i uvek greška je ljudska. Slagao si nas da je sve u redu sa sys.txt i pored toga nisi ni probao savete od BokiPK. Baš ni jedan zapis koji se tiče rayter mapa nemaš a s obzirom na sve pogrešno što si uradio, verujem da nemaš ni labs.zip u ux folderu.
Primeni ti lepo savete koje si dobio od Bokija i od mene, skrinšotuj to i daj prepravljen sys.txt ako ti i dalje ne bude radilo.
Dakle, greška je u tebi pa je tu potrebna i popravka a eto možeš da aplouduješ i svoju raster mapu da je akindki testira.
Ponovo radi bioskop!E ovo je da po.pizdiš! Neradi mi više u monitoru putovanja : snimanje putovanja ....
Zapravo kada kliknem na "pokrenite snimanje putovanja" snimanje počne i kada kliknem na "zaustavi beleženje" nema snimljenog puta....ima li neko ovakav problem i može li se rešiti ovo.
Послато са Lenovo Z90-7 уз помоћ Тапатока
... nisi ni probao savete od BokiPK. ...
Primeni ti lepo savete koje si dobio od Bokija i od mene, skrinšotuj to i daj prepravljen sys.txt ako ti i dalje ne bude radilo...
Ovo gore je citat tvog posta #96 u kome si okačio sys.txt u kome nema ničega u vezi raster mapa a onda pišeš sledeći post u kome se iščuđavaš što sam ja primetio te tvoje greške pritom negiraš da je to uopšte tvoj sys.txt?!...
Evo ako neko ima kada neka pregleda ovaj sys. fajl ...ja ne vidim nista neobicno, ali nisam nesto ni strucan...
Ne znam odakle ti onaj sys.txt koji si postavio jer to nije onaj koji ja imam u telefonu. Ali posto sam na godisnjem pa imam kada da mlatim praznu slamu, evo ponovo kopiran deo sys.txt do SPEEDCAM, (SA BOLDOVANIM DELOM VEZANIM ZA RASTER MAPE):...