Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

iGO NextGen GPS Navigacija

  • Začetnik teme braonpas
  • Datum pokretanja
nens

nens

Urednik
iGO Basar 9.18.27.736574 - 13.jun.2018

09aeae8df279.png


Prilikom instaliranja aplikacija ekstrakuje sys.txt (make.sys) a ako koristite svoj sys.txt aplikacija nece ekstarkovati sys.txt (no.make.sys).
Aplikacija moze biti instalisana u foldere - iGO ili iGO_Basar bez promjene data_folder_name="iGO_Basar" u sys.txt.
Kopirajte iGO/iGO_Basar base folder u root sdCard.
Na nekim uredajima aplikacija moze biti instalisana i u root external sdCard.

Apk, data.zip, ux

You need to like this in order to view this content.
 
Poslednja izmena:
J

JaSamBG

Član
Moze pojasnjenje ukoliko neko zna...konkretno, kada idem Brankovim mostom prema NBG, prema opstini, negde na pola mosta pocinje - Drzite levo, produzite levo...ali ja idem pravo! Tri trake vode pravo, samo jedna desno - ka uscu. A ona ce meni "drzite levo" ;) Probao sve mape, i tts i Nevenu, Israel, Avic i ovaj novi Basar. Isto je sve. Cak i na TT mapama imam strelicu koja vodi polu levo. Dobro, nije za padanje u nesvest ali jeste malo zbunjujuce.
 
J

JaSamBG

Član
Probao sam, probao sam i lang za Pongo kao i Lang BD 14.4.2018. Uvek isto. Pretpostavljam da je to tako, i ne samo na toj deonici, al' jeste malo nezgodno jer kasnije ta leva traka vodi ka Sava centru, pa ako je guzva dolazi do problema sa prestrojavanjem...al' dobro, sta je tu je.

Primo dobro navodi - Nastavite pravo. He, bas sam se iznenadio. Pozitivno. ;)
 
Poslednja izmena:
J

JaSamBG

Član
Probao sam i to. Izgleda da je problem u Contrast mapi. Ona tako navodi i kada sa nje predjem na here ili tt ostaje takvo navodjenje. Sada sam izbrisao sve sejvove, ubacio ovu novu tt mapu i ne prica vise - drzite levo...probam ponovo contrast, opet isto. Svasta. Zasto i kako, pojma nemam. Malo cu sada da eksperimentisem da se to ne bi ponovilo.
 

Top