iGO Luna Navigacija

Učlanjen(a)
02.04.2024
Poruka
2
Iz teme iGO_DEVELOPMENT_OSNOVE preuzmi APK Editor Pro i menjaj Targa SDK od 26 pa na gore za po 1 dok ne proradi, ili sacekaj da dobijem vreme odradim i postavim ovde za testiranje...

Ne zaboravi da potpises apk po zavrsenoj izmeni...
Jedno glupo pitanje, da li taj APK Editor može da pokrene i iGO koji nije LUNA verzija? Inače, isti problem, do pre neki dan mi je aplikacija radila normalno, dok se telefon nije ažurirao na Android 14 i One UI 6.0 i od tada počinje moja golgota :)
iGO prestaje sa radom i izbacuje obaveštenje da aplikacija nije kompatibilna sa softverom telefona. Pokušavao i sa ovim što ste kačili, kolekcijom aplikacija i za Android 14 ali ništa. I dalje nije kompatibilna. U pitanju je Samsung A72.
Imam HERE mape, tako da mi više odgovara nešto što nije LUNA, ali u principu daj šta daš, treba mi navigacija za posao.
 
VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.651
ali u principu daj šta daš, treba mi navigacija za posao.
Ako ti treba za posao onda je kupi/plati
Preporučujem CoPilot. Iako nje toliko popularan, u stvari je odlična navigacija sa uvek ažurnim mapama. Ne brlja, za razliku od Sygic-a
Ili TomTom GO, on funkcioniše po principu pretplate, mada mi se čini da je u krajnjem skoru nešto skuplji.
 
Učlanjen(a)
02.04.2024
Poruka
2
Ako ti treba za posao onda je kupi/plati
Preporučujem CoPilot. Iako nje toliko popularan, u stvari je odlična navigacija sa uvek ažurnim mapama. Ne brlja, za razliku od Sygic-a
Ili TomTom GO, on funkcioniše po principu pretplate, mada mi se čini da je u krajnjem skoru nešto skuplji.
Nije problem ni da je kupim, ali ko mi garantuje da će raditi/biti kompatibilna sa ažuriranim softverom na telefonu? Bukvalno je preko noći prestala sa radom, nešto što je radilo godinama.
Često menjam vozila i zato mi na telefonu najviše odgovara, nije da nisam razmišljao i o kupovini pravog uređaja za navigaciju ali nije praktično.
U svakom slučaju, hvala svima na sugestijama.
 
VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.651
Preko noći nije prestala svojom krivicom. Slobodno se obrati Google-u i Samsungu.
Ti nisi morao da kupuješ mobilni najnovije generacije, ako ga koristiš za navigaciju. Apsolutno sam siguran da i stariji modeli rade posao ove vrste perfektno.
Osim toga, ovo sve što mi koristimo jeste piratizovan softver koji pripada starijoj generaciji. Noviji bi funkcionisao ali nije narodno odrađen i verovarno neće skoro.
Zato sam ti i predložio navedena dva softvera. Čak bih u ovom slučaju prednost dao TT-u, jer je jedno od najvećih imena u ovom svetu, ima izuzetne programere i verovatno je u stanju da najbrže izbaci novi apdejt kada bude potreban.

E, da, CoPilot koristi Here mape oduvek, i jedini je trenutno tog tipa (osim samog Here-a, naravno)
TomTom naravno koristi svoje mape.
Ovo napominjem u slučaju da postoji neki razlog zbog kog bi favorizovao određenog izdavača. Tipa - bolja pokrivenost tog područja, specijalizovanost za teška vozila ... Mada danas oba imaju ozbiljan komercijalni program.
Ali isve ovo sključivo ako si apsolutno siguran u to, jer većina ćlanova raznih foruma daje izjave samo na osnovu jednostranog iskustva. Jako je malo onihn koji objektivno isprobavaju i uopšte budu u prilici da ostvare veću pokrivenost. A još manje njih je koristilo profesionalne uređaje ...
Opet - generalno TomTom ima ogromnu prednost u odnosu na sve ostale - imaju svoj softver, svoje mape i svoje uređaje.

Baš ako često menjaš vozila, "pravi uređaj za navigaciju" ima smisla. Baci pogled na
serije su namenjene svim vrstama korisnika, sa veoma detaljnim opisima mogućnosti, treba samo pažljivo da pregledaš i nađeš ono što bi odgovaralo tvojim potrebama. Dobro obrati pažnju na potencijalne pretplate, njihov period subskripcije. Nekad skuplji uređaj bude isplativiji na duži rok.
Ostaje samo da vidiš da li si toliko spreman i da platiš :)
 
Poslednja izmena:
Natrag
Top