I na porođaj u maloj crnoj haljini

MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
30.888
thumbnail.php

Ono što niste ni znale da vam je «neophodno» kako bi vaš najvažniji dan - dan dolaska vašeg deteta na svet bio potpun, konačno je dostupno trudnicama širom sveta. U pitanju je mala crna trudnička haljina.

Ah, ta mala crna haljina
Verovatno ste, listajući modne časopise, mnogo puta pročitale kako je svakoj ženi neophodna bar jedna mala crna haljina u ormanu, ali su do sada porodilje po ovom pitanju bile nepravedno zapostavljene. A onda je novozelandska modna kuća Womama kreirala malu crnu haljinu, namenjenu da se nosi upravo na porođaju. Zašto biste bile lepe i doterane za sve ostale važne dane u životu, ali ne i za porođaj? Ova haljina ženstvenog dizajna je napravljena od mekog, organski gajenog pamuka, a obezbeđuje potpunu slobodu pokreta i dozvoljava bliski telesni dodir sa novorođenčetom.

Specijalna prilika-specijalna cena!
Naravno, tako specijalna haljina, za tako specijalnu priliku, ima i specijalnu cenu - «tričavih» 150 dolara. Verovatno ćete pomisliti da je to preskupo za haljinu koja se oblači samo jedanput, imajući u vidu koliko troškova i onako imate, jer stiže novi član porodice. U pravu ste. Ali je u pravu i Womama, koja poručuje da glamuroznu porođajnu haljinu «zaslužuje svaka trudnica».

Izvor: MAMA - Trudnoca, beba, dete, porodica, zdravlje, ishrana, roditeljstvo

MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
30.888
Zašto sam stavio ovaj članak?Tamara mi je dala "izjavu"......na poriođaj ide u nešto slično tome,i šije kod krojačice.....da se oseća kao dama ...za ovih četiri meseca,kako je rekla,smučile su joj se pantalone......našta sam joj odgovorio da sam pokojnu suprugu,iako je sve pripremila.....odveo u tri ujutru,sa najmlađim,u spavaćici........prema tome....buduće mame......kako god otišl u salu za porođaj.....u TU crnu haljinu,ili samo da izvinite,donjem vešu,i bade mantilu......vi ste,barem za mene,uvek lepo,i moderno obučene.....u tom trenutku......

Natrag