Šta je novo?

HITNO! Telekom Srbija ADSL na drugom prikljucku

Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
47
pa dobro brate, nisam ja kriminalac jbt. samo je cale podneo zahtev da se tamo prebaci, trebalo mi nesto hitno. posto nisam uspeo, vratio sam ruter kod njih i uradio sam sta mi je trebalo, samo pitam da li je to moguce. ajde sad mozda i na dozivotnu da idem zbog pitanja jbt :s
 
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.670
ne, ne vidi se. mislio sam na nacin da ja nesto prckam po ruteru ili kompu pa da mogu odavde da uhvatim internet. ako ne moze to nikako, da li je moguce da ustostavim bilo sta kako bih mogao da hvatam odande (iz radnje) do ovde signal, mada bi mi ping bio preko 2000ms :p znaci dolazi bilo koje resenje u obzir koje bi mi dalo bar 500ms u WoWu, i mojoj kevi ne dugo ucitavanje face-a.

hvala

Evo me konacno....razmotrio sam sa mojim drugarima iz PTT-a sve aspekte tvog problema i sa zalenjem smo kontatovali da je jedini nacin...da i za taj - drugi broj ....otvoris poseban " Novi " ADSL nalog kod Telekom-a.
Posto se oba broja verovatno vode na tvoje roditelje ( isto prezime) mozda dobiju popust za drugi ADSL prikljucak....( ovo je legalno )

A ono drugo " zaboravi "

Posto si " Juznjak " ka i ja evo ti i nase poslovice :

" Nenoj da si turas guzicu na zar ako ti nije nuzda "
 
Član
Učlanjen(a)
28.09.2009
Poruka
857
Kolege su ti objasnile da tvoja ideja nema sanse !!!
I to je to.
Ali ako razmislimo malo na drugi nacin,..., mozda imas resenje, koje ne zavisi od tebe...
Javi se na PM pa ti kazem sta da probas, jer necu da me zatvore posto su izglasali novi zakon da mogu pratit koga hoce bez naloga, na netu
Ali resenja ima ...uz 50:50 sansu ?
 
Top