Hitno potrebna pomoc

Član
Učlanjen(a)
25.10.2010
Poruka
138
Ovo sada funkcionise kako treba.HVALA TI MASA...
Trebam li ja kada unesem linkove da odmah pritisnem dugme reconnect ili posle prvog skinutog fajla???

Član
Učlanjen(a)
08.07.2009
Poruka
1.146
Само једном и ради док не обришеш програм.А незнам да ли ти је подешено да када копираш неки линк и ако ти је покренут jdownloader
да одмах убацује линк у сакупљач веза па можеш одабрати да га скида или да га обришеш.Та опција се налази на слици испод
Hvataj.jpg

Član
Učlanjen(a)
25.10.2010
Poruka
138
Imam jos jedan problem, kako da selektujem sa kojih servera da mi skida u kartici Settings-HOST,Premijum.

Član
Učlanjen(a)
08.07.2009
Poruka
1.146
Немам премијум налог али мислим да би требало да додаш налоге па онда да кликнеш на иконицу доле лијево.
Hvataj.jpg

Član
Učlanjen(a)
25.10.2010
Poruka
138
Nemam ni ja premijum nalog ali Boki je rekao da treba u ovom Hostu stiklirati sve rapidshare.com,save.tv itd...ali kako?

Član
Učlanjen(a)
14.02.2010
Poruka
156
Ne znam bas da li bi trebao to, ja sam imao RS nalog par meseci i kad je istekao morao sam da brisem jer svaki put kad bih poceo DW izbacivao mi je gresku jer je nalog istekao...

Član
Učlanjen(a)
27.10.2009
Poruka
358
Postoji li opcija da jdownloader sam upiše one kodove koje traže sa hotfile-a i sličnih servisa?

Član
Učlanjen(a)
14.02.2010
Poruka
156
Sa hotfile sigurno ne, ali za neke sa kodom je sam radio koliko se secam...

Učlanjen(a)
06.12.2010
Poruka
40
evo tiuputstvo; otvoris browser ukucas 192.168.1.1
posle toga ce titrazaiti dase ulogujes az username ikicaj admin za ppass takodje ukucaj admin -ako ti prihvati sifru otvorice ti se ruter ako ne onda nisi otkljucao ruter i od reconekta nema nista-JDownloader sam pravi skriptu kada se ruter rekonektuje zato le to majbolja solucija bez da neke skripte kopiras u JDownloader evo tiuputstvo kako da iz Dosa otkljucas ruter=ovo vazi zahg510 i ako je uer i poss admin:
Evo kako da iz DOS-a (komandne linije) otkljucate ovaj ruter.

1.cmd
2.telnet 192.168.1.1
3.Username:telekom , password:telekom
4.ukucajte passwd admin admin
5.ukucajte save
6.ukucajte reboot
7.U Web browser ukucate 192.168.1.1, ali sad umesto telekom ide admin admin.
8.Imate pristup svim podesavanjima.
I modem je otkljucan...

Natrag