HITNO! Komp se ne pali

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
31.05.2014
Poruka
278
Zdravo.Dugo me nije bilo na forumu.Imam jedan problem.Hitno (sekira za vrat.U pitanju je Biostar-ov komp.Zaustavio mi se mis

koji ide preko USB-a.Izvinite mogu da ukucam 127 znakova preko telefona.Kad sam restartovao komp samo je stajala Biostar slika.

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Zigo bre pa gde si ti,jel vidis sta se desi kad promenis Avatara,cim sam reko da mrzim to trcanje po lopticu ,odma si nakalemio tog lika i normalno Matrix te zeznu,ha...znas sta za pocetak posto se ovde ne zna tacno sta moze biti u pitanju ,a s obzirom da ti je mozda i taj mis otkazao,promeni ga,znaci pozajmi od nekog misa ili stavi obican sa kablom.Ovako s daljine gledano problem moze da bude u bilo cemu.Proveri sve kontakte,cak i kabal od tastature...znaci testiraj to valjano ,kako kartice lezu u slotove i tako to.Ako imas nekog die hard drugara nek ti da par kriticnih komponenti pa probaj sa njima(hard,kartica,DVD(otkaci DVD)).Inace nije lose da potpuno otvoris kuciste ,povadis sve malo ocistis i opet vratis,pogledaj da li se vrti ventilator na napajanju takodje naj bitnije,baci pogled na kablove za hard disk da se nisu malo izvukli,izbaci jednu memoriju,pa drugu naizmenicno.(proveri i onu malu baterijicu za BIOS,jel nisi slucajno overklokovao nesto).
Dok ovo sve ne uradis i ne testiras ,ne javljaj se uopste ,inace nemamo sa cime da radimo i moze samo da nagadjamo sta je u pitanju.Ajde da se ne ponavljam ,zasuci rukave...

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Sem ako nije zakacio ovo,vest je bajata od juce ,ali moze da pomogne nekome,takodje preporucujem apdejt antivirusa na zadnje definicije:
UPOZORENJE: U Srbiju je stigao jedan od najopasnijih virusa na svetu.Ovaj virus sagori ceo hard disk C na vašem kompjuteru ili svu memoriju upozoravaju iz Majkrosofta.Kaza da ne otvarate ni jednu poruku sa naslovom: [hl]POSTCARD FROM HALLMARK[/hl] ,inace odose komponente,adios amigos.Sada,dal je obo buva ,ne znam,al su pri tome naveli da je Mc Afee otkrio taj virus valjda prekjuce i da trenutno nije bilo odbrane od toga.Znaci kad se to pojavi u sanducetu,jedini je lek momentalno cupanje kabla iz uticnice.Ovo vazi za racunare,ali verovatno da nije daleko trenutak kad ce ovo da izmisle i za mobilne...sad je najinteresantnija stvaka da virus kao sagori hard particiju,da li stvarno ili nekako preusmeri struju ne znam...znam samo da je pre nedelju dana neki Rus izmislio flesku koja kad se utakne u port uradi ovo isto,sto me navodi na zakljucak da je to kumovalo ovom otkricu.Znaci oprez sa postom...

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.248
Sem ako nije zakacio ovo,vest je bajata od juce ,ali moze da pomogne nekome,takodje preporucujem apdejt antivirusa na zadnje definicije:
UPOZORENJE: U Srbiju je stigao jedan od najopasnijih virusa na svetu.Ovaj virus sagori ceo hard disk C na vašem kompjuteru ili svu memoriju upozoravaju iz Majkrosofta.Kaza da ne otvarate ni jednu poruku sa naslovom: [hl]POSTCARD FROM HALLMARK[/hl] ,inace odose komponente,adios amigos.Sada,dal je obo buva ,ne znam,al su pri tome naveli da je Mc Afee otkrio taj virus valjda prekjuce i da trenutno nije bilo odbrane od toga.Znaci kad se to pojavi u sanducetu,jedini je lek momentalno cupanje kabla iz uticnice.Ovo vazi za racunare,ali verovatno da nije daleko trenutak kad ce ovo da izmisle i za mobilne...sad je najinteresantnija stvaka da virus kao sagori hard particiju,da li stvarno ili nekako preusmeri struju ne znam...znam samo da je pre nedelju dana neki Rus izmislio flesku koja kad se utakne u port uradi ovo isto,sto me navodi na zakljucak da je to kumovalo ovom otkricu.Znaci oprez sa postom...

no comment :assassin:

Učlanjen(a)
31.05.2014
Poruka
278
Bazlik sredio sam kod misa se iscupala zelena zica (nista strasno)i zato nije hteo da radi sad radi super.Hvala Bazlik

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag