Šta je novo?

History channel - Izgubljeni filmovi II.sv.rata

UREDNIK
Učlanjen(a)
24.03.2015
Poruka
5.101
History channel - Izgubljeni filmovi II.sv.rata


screen.png

History_channel_-_Izgubljeni_filmovi_II.sv.rata_s.png
info.png


Ova vizuelno očaravajuća dokumentarna serija koja pomiče granice dosada viđenog ispričaće kako je rat doživelo 12 miliona Amerikanaca koji su se borili u njemu ili ga na bilo koji način podupirali.

U seriji su prikazane originalni i dosada nikada viđeni snimci u boji, a kroz nju će nas voditi glumac i dobitnik nagrade Emmy Gary Sinise (CSI: NY). Uz pomoć HD tehnologije sačuvano je i obnovljeno hiljadu sati arhivskih snimki u boji koje će nam pokazati kako je rat izgledao i zvučao za 12 miliona Amerikanaca koji su se borili u njemu, a videt ćemo i intervjue i ulomke iz neobjavljenih dnevnika i spisa.

Serija inspiraciju crpi iz više od 3000 sati arhivskih snimaka u boji koje su otkrivene u arhivima i privatnim zbirkama širom sveta koje su besprekorno restaurirane uz pomoć HD tehnologije. Njih neupadljivo nadopunjuju savremene, umetnički snimljene scene visoke rezolucije, koje će nam otkriti u šta su se pretvorila mesta na kojima su se vojnici borili i umirali.

Serija prati iskustva muškaraca čija će se lična putovanja isprepletati tokom rata. Vrhunski hollywoodski glumci emocionalno nam prenose njihove reči otkrivene u neobjavljenim dnevnicima i spisima.Izgubljeni Filmovi Drugog Svetskog Rata-10 Epizoda (Titlovano)
History Channel
Serija sadrži retke snimke iz Drugog svetskog rata pronađene tokom dugogodišnjeg istraživanja. Većina filmova je prvi put prikazana na televiziji. Digitalnom restauracijom vraćena im je prvobitna boja. Pored autentičnih snimaka, kroz priču o ratu koji je promenio svet, vode nas sećanja dvanaest veterana koji su učestvovali u gotovo svim najznačajnijim bitkama.

-10 epizoda-
Kod:
https://en.wikipedia.org/wiki/World_War_II_Lost_Filmsscreen.pngIzgubljeni_filmovi_II.sv.rata_01.deo.avi.jpg

Download.pngHidden content
You need to react to this post in order to see this content.

 
Poslednja izmena od urednika:
Top