A aca898 Učlanjen(a) 09.08.2010 Poruka 1 09.08.2010 #1 Pre neki dan sam kupio HTC Smart i jos uvek nisam nasao nijednu java aplikaciju koja na njemu radi Da li moze neko da mi pomogne i da mi kaze gde mogu da ih nadjem???
Pre neki dan sam kupio HTC Smart i jos uvek nisam nasao nijednu java aplikaciju koja na njemu radi Da li moze neko da mi pomogne i da mi kaze gde mogu da ih nadjem???
HTC TOUCH HD 2 Motherfucker xD Član Učlanjen(a) 30.08.2010 Poruka 587 01.09.2010 #2 Free ringtones, themes, wallpapers, mobile games for mobile phone - mobile9 tebra ovde imas sve aplikacije za sve modele telefona samo navedi koji ti je model HTC-a nadam se da ces naci nesto ja sam za moj HTC TOUCH HD 2 nasao dosta stvari sajt je odlican ......pozz Dodato posle 2 minuta: -------------------------------------------------------------------------- Free ringtones, themes, wallpapers, mobile games for mobile phone - mobile9 imas za sve modele telefona sajt je odlican pozz Poslednja izmena: 01.09.2010
Free ringtones, themes, wallpapers, mobile games for mobile phone - mobile9 tebra ovde imas sve aplikacije za sve modele telefona samo navedi koji ti je model HTC-a nadam se da ces naci nesto ja sam za moj HTC TOUCH HD 2 nasao dosta stvari sajt je odlican ......pozz Dodato posle 2 minuta: -------------------------------------------------------------------------- Free ringtones, themes, wallpapers, mobile games for mobile phone - mobile9 imas za sve modele telefona sajt je odlican pozz
S setac035 Član Učlanjen(a) 25.12.2010 Poruka 5 26.12.2010 #3 da bi se na andridima igrale java igrice potreban je program koji pokrece iste ima ga na marketu