Šta je novo?

"Hef se seksao po minut sa svakom od nas"

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.285
BIVŠA ZEČICA OTKRIVA:
"Hef se seksao po minut sa svakom od nas"news_2129.jpgKendra,bivša Plejbojeva zečica i jedna od mnogobrojnih Hefovih devojaka objavila je knjigu u kojoj detaljno progovara o životu u raskošnoj vili ostarelog plejboja.

'Jedna od cura me pitala želim li da pođem gore u Hefovu sobu. U glavi sam čula majčin glas: 'Znaš da se tamo odvijaju orgije.' Ali rekla sam sebi da moram da pođem to da vidim. Činilo mi se da svaka devojka odlazi gore, pa bi bilo čudno da ja ne odem. Jedna po jedna, svaka bi cura skočila na Hefa i seksala se s njim otprilike minutu. Proučavala sam svaki njihov pokret. Onda je došao moj red, bilo je čudno. Nisam razmišljala o tome koliko je Hef star, svi delovi tela rade podjednako. Ja sam zaista želela da budem tamo', otkrila je Kendra.

Kao što smo pretpostavljali, Hju Hefner živi život kakav je san većini muškaraca. On samo leži dok atraktivne devojke skaču na njega, a očito je bio toliko impresioniran onim što je Kendra pokazala u toj minuti da je odmah odlučio da želi da mu bude devojka.


Izvor: tportal.hr
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.177
Sumnjam da je mogao i minut,posto je star ko biblija...
 
Top