Šta je novo?

Haled Hoseini - Hiljadu čudesnih sunaca

UPLOADER
Učlanjen(a)
24.10.2011
Poruka
305
Haled Hoseini - Hiljadu čudesnih sunaca
Haled Hoseini - Hiljadu čudesnih sunaca - deo 1.7z - 161.38 MB

Kod:
http://filesflash.com/btjvwcudHaled Hoseini - Hiljadu čudesnih sunaca - deo 2.7z - 159.58 MB

Kod:
http://filesflash.com/bfnyqwcf
 
Učlanjen(a)
02.01.2013
Poruka
2.217
Haled Hoseini - Hiljadu čudesnih sunacahiljadu_cudesnih_sunaca-haled_hoseini_v.jpg
Marijam je tek petnaest godina kada je šalju u Kabul da se uda za nesrećnog i ogorčenog Rašida, trideset godina starijeg od nje. Gotovo dve decenije kasnije, u zemlji koja ubrzano tone u propast, tragedija pogađa petnaestogodišnju Lejlu, koja mora da napusti svoj dom i stupi u Marijamino nesrećno domaćinstvo. Lejla i Marijam naći će utehu jedna u drugoj, njihovo prijateljstvo postaće veza snažna kao veza dve sestre, neraskidiva kao veza majke i kćerke.

Kako vreme prolazi, u Avganistanu na vlast dolaze talibani, ulice Kabula ječe od puščane paljbe i bombi, a život se pretvara u očajničku borbu protiv gladi, surovosti i straha. Istrajnost dve žene nailazi na iskušenja koja nisu mogla da naslute ni u najgorim košmarima. A ipak, ljubav ume da čoveka natera na nezamisliva dela, da mu pomogne da čudesnim junaštvom prevaziđe najstrašnije prepreke. Na kraju ljubav pobeđuje smrt i uništenje.

Hiljadu čudesnih sunaca je nezaboravan portret jedne ranjene zemlje i istinski dirljiva priča o porodici i prijateljstvu. Istovremeno prelepa i teška, priča o jednom nemilosrdnom vremenu, nesvakidašnjem prijateljstvu i neuništivoj ljubavi.

mp3


filesflesh2.jpg


Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
 
Top