Hajde par i od mene

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
20
Između dva rata (I i II)​
Vraća se NEKI naš general iz lova. Samo što je sjahao sa "Belče" dotrčava verni sluga i usplahireno:
- Generale, moram vam reći da je kod vaše žene izvesni gospodin i mislim rade one stvari.
G: Verni slugo, dajmi mač!
Uđe General u spavaću sobu, a otud poče piska i vrska...
Po izlasku iz sobe General vraća svoj krvav mač vernom slugi i kaže mu:
- Odnesite izvesnom gospodinu, koga nisam stigo da pitam za ime, flaster, a gospođi vadičep!

Tri kuce​
Dok čekaju pregled kod veterinara otpočnu sa čavrljanjem, čisto da razbiju strah:
Beli: Jeli žućo, šta je sa tobom?
Žuća: Mene su moji doveli ovde zbog pišanja. Bilo je sve u redu dok sam zapišavao drveće, kante, ograde, pa i po kući razne nogare, gelendere, nameštaj i td. Međutim gazdarica je poludela kad sam to uradeo po njenim najnovijim visokim cipelama i zato sam tu.
Beli: Pa, da li znaš šta će da ti rade sada?
Žuća: Ma daće mi nešto za smirenje. A šta je sa tobom?
Beli: Ma slična priča. Samo što mene uhvatila manija sa kopanjem. Dok sam kopao po bašti, sve je bilo u redu. Nisu me dirali ni kad sam im tepih iskidao, a niti fotelju. Međutim, gazdarica je poludela kada sam izbušio vodeni krevet. Valjda će i meni da daju nešto za smirenje. A ti crni?
Crni: Slična je priča i samnom, samo što sam ja sve zakecivao. Bilo je u redu dok sam zakecivao keruše, zečiće, i druge čupave stvari po kući kao što su jambolije, jastučiće i sl. Međutim, jednom kad se gazdarica tuširala i kad joj je ispao sapun ja sam odmah skočio... Zato samovde.
Beli: I tebi će sigurno da daju nešto za smirenje.
Crni: A ne, mene je gazdarica dovela da mi skrate malo nokte!

Natrag