Google street view

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Imam na telefonu poslednju verziju google maps (8.2.0) i google street view (1.8.1.2).
Ovo je slika koju sam video danas na sajtu jednog dnevnog lista:
Screenshot_113.png
Ove dve stavke koje sam zaokruzio ja nemam na svom telefonu, a zeleo bih da ih imam.
Stavka u gornjen levom uglu je za upravljanje i okrete od 360 stepeni iz tacke gde sam postavio, a ovaj izduzeni krug ispod sto sam zaokruzio mi je jos bitniji i navodjenjem ovog izduzenog kruga pokazujem gde zeli u vidokrugu da me prebaci.
Sad bih voleo da mi neko kaze sta trebam (koju verziju) da instaliram ili sta da ukljucim od opcijaili kako vec da namestim sebi ove dve stavke jer ih nemam.
Takodje, ako nesto znaci, nemam ni pegmana na ekranu.
Unapred svima zahvalan na pomoci.
Pozdrav

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.717
Овако.
Прво мораш ићи на гугл плеј и проверити да ли ти је инсталирана последња верзија. Ако јесте, појавиће се само опција ОТВОРИ или Деинсталирај.
Покрени гугл мапе и прстом тапни на место интересовања да би ти се појавила стрелица или курсор:

screenshot2014-07-26-09-.png

Сада тапни на црвени курсор и појавиће ти се следећа опција:

Остаје још да тапнеш на слику Street View и отвориће ти се 3D преглед:

Ако не може да се покрене, онда инсталирај (убаци) АПК Street View:
http://www.upl.me/iR5Fjm
По покретању и инсталацији, на крају поступка не добијаш опцију покрени него само готово.
То је то!
Опција, икона, за окретање 360 степени се не појављује као на компу јер ти је дисплеј тач скрин и прстом окрећеш слику у жењеном правцу.

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Da, najnovija verzija je. A ima li opcija za ovaj izduženi krug, tj da pomeranjem tog kruga mene momentalno prebacuje na tu tačku?

Natrag