Šta je novo?

Glumica iz seksi filmova optužuje našeg hirurga

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Glumica iz seksi filmova optužuje našeg hirurga

Kanadski model i glumica u filmovima za odrasle Karen Milidrag (26) došla je u julu u Beograd na estetske operacije nosa, grudi i usana, ali je nakon zahvata u privatnoj klinici MSB, koju vodi plastični hirurg dr Milan Jovanović, ostala bez pola donje usne.


291321_kanadjanka-295_ff.jpgKaren je mesecima trpela nesnosne bolove zbog rupe u donjoj usni koja se stvorila nakon operacije. Za sve ovo vreme, ona i njen suprug Davor, koji žive od snimanja seksa uživo i puštanja muzike, ne mogu da rade.

- Budući da je Srbija poznata po dobroj i jeftinoj estetskoj hirugiji, u julu smo doputovali u Beograd. Operacije su nam pre svega bile potrebne zbog posla kojim se bavimo, a to je uživo snimanje filmova za odrasle i emitovanje preko interneta. Meni je urađena liposukcija, a Karen je sređivala nos, usne i grudi. To nas je koštalo oko 6.000 evra. Međutim, samo dan nakon njene operacije usana došlo je do stravičnih komplikacija. Imala je strašne bolove, a usne su menjale boju iz sata u sat. Onda joj se u donjoj usni stvorila rupa - priča za “Blic” Davor Milidrag.291322_kanadjanka-296_hs.jpgOn navodi i da je Dr Jovanović rekao da će sve biti u redu, iako on ide za dva dana na odmor. Međutim, problemi nisu prestajali, a antibiotici koje su im propisivali drugi lekari nisu pomagali.

- Drugi hirurg nam je rekao da je komplikacija posledica lekarske greške, jer je naš hirurg, iako smo mu to naglasili pre operacije, zaboravio da uzme u obzir Rejnoov sindrom od kojeg moja supruga boluje, zbog čega ima slabu cirkulaciju - ističe Davor.

Dr Jovanoviću su se javili kada se on vratio sa odmora, a on ih je, nastavlja Davor, prekorio da je trebalo ranije da dođu.

- Kako, kada je bio na odmoru? Rekao je da će nam vratiti 6.000 evra i da će srediti Karenin problem. Međutim, mi nismo hteli da je on opet operiše, a preko advokata smo pokušali da se nagodimo da nam isplati bar 10.000 evra.

On na to nije pristao, a pošto smo morali da se vratimo u Kanadu, razvlačenje na sudu nije dolazilo u obzir - pojašnjava Davor.

Karen kaže da je očajna i da mora da čeka još pet meseci da joj se organizam pročisti da bi počela sa novim zahvatima koji će joj vratiti normalan izgled.Izvor:
Blic.rs

 
Top