Gde su Bivsi Pobednici Velikog Brata?
Pobednicima svih dosadašnjih sezona „Velikog brata“ zajedničko je to što im je ovaj rijaliti šou promenio život i što danas zarađuju mnogo više nego dok su bili anonimni.
Ivan Ljuba: Stavio sam tačku na „Velikog brata“
Pobednik prvog serijala rijaliti programa „Veliki brat“ Ivan Ljuba nakon osvajanja nagrade u iznosu od 100.000 evra u ovom šouu odlučio je da se povuče iz javnog života i da o svom učešću više ne priča.
- Ne bih pričao o „Velikom bratu“ jer sam na sve to stavio tačku. Nemam komentar ni na jedno pitanje. Jedino što mogu da vam kažem su informacije vezane za moje koncertne aktivnosti - bio je izričit Ljuba.
Švaba: Pobeda mi je donela ulogu!
Pobednik trećeg „VIP Velikog brata“, Milan Marić, javnosti poznat po ulozi Švabe u filmu „Rane“, za „Alo!“ kaže da mu je učešće u ovom rijalitiju donelo samo dobro:
- To je sjajno iskustvo, a meni je pomoglo u poslu. Dobio sam ulogu u novom filmu Srđana Dragojevića, postao sam zaštitno lice nekih brendova, a od nagrade sam renovirao kuću i kupio mehanizaciju koja mi je bila potrebna za moj voćnjak - kaže Milan, koji je nakon ovog rijalitija bio u vezi sa Tamarom Simić, takođe učesnicom „VIP Velikog brata“.
Mimi Đurović: Postala sam voditeljka!
Temperamentna Crnogorka Mirjana Đurović, koja je trijumfovala u „VIP Velikom bratu“, ističe da joj je ovaj uspeh ubrzao razvoj karijere, ali i otvorio vrata voditeljstvu.
- Meni je „Veliki brat“ baš promenio život i sigurno bih mnogo duže čekala na ovoliki uspeh jer sam se pre rijalitija bavila samo modom. Sećam se da sam samo majci rekla da sam se prijavila za učešće u ovom programu i bila sam ubeđena da ću se u kući zadržati samo sedam dana. Onda sam pobedila i bila sam zatečena. Sada se osim modom bavim i voditeljstvom, a tome je svakako doprinelo učešće u „Velikom bratu“ - kaže Mirjana - Mimi Đurović.
Arsa: Zarađujem deset puta više!
Jedan od pobednika „Velikog brata“ koji je takođe unovčio svoj uspeh jeste Vladimir Arsić iz Užica, koji je radio kao di-džej i vozio taksi, a sada je uspešan muzičar i ima svoja vozila u udruženjima taksista. Kaže da mu je pobeda promenila život:
- Iskreno, meni je pobeda u „Velikom bratu“ značajno izmenila život. Ne samo da sam stekao popularnost već sam i mnogo uspešniji u poslu. Sada kao di-džej zarađujem desetostruko više, a imam i svoja vozila u taksi udruženju u kom sam nekada radio. Kupio sam stan, a deo para sam oročio i planiram da kupim stan u Beogradu - kaže Arsa.
Miki Đuričić: Otišao sam u poljoprivrednike!
Najveću pažnju publike u srpskom „Velikom bratu“ svakako je privlačio pčelar iz Kupinova, Miki Đuričić koji je pobedu odneo tek u „Velikom bratu VIP ol stars „.
- Zahvaljujući učešću u sva tri „Velika brata“, lakše dolazim do posla. Sada se uspešno bavim proizvodnjom soka od zove, džema od šljiva i meda - kaže Đuričić, koji ističe da još uvek ima privatnost.
- Iako sam se mnogo eksponirao, nisam izgubio svoju privatnost zarad finansijske koristi. Radim ono što volim, a uskoro kreće i snimanje druge sezone moje emisije u kojoj kuvam i za koju ću morati da smislim oko 100 recepata - tvrdi Miki Đuričić.
velikibrat.us