Šta je novo?

Friends: The Reunion / Prijatelji: Ponovo zajedno (2021)

UREDNIK
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
3.414
GXh4yph.jpg


Prvi put posle 17 godina, glumačka postava serije PRIJATELJI ponovo se okuplja zbog posebne proslave voljene, svetski poznate serije. Snimana u originalnom studiju za snimanje zvuka, emisija PRIJATELJI: PONOVO ZAJEDNO zatiče Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisu Kudrou, Meta Leblanka, Metjua Perija i Dejvida Švimera kojima se pridružio moderator Džejms Korden, kao i niz zvezdanih imena specijalnih gostiju, koji ponovo oživljavaju omiljene i nezaboravne trenutke. Ovaj jedinstven i poseban događaj odaje počast čuvenoj seriji koja nastavlja da prožima duh vremena današnjice u urnebesnoj i iskrenoj noći punoj smeha i suza. Može li naše uzbuđenje da bude još veće?

Postava glavnih glumaca se ne menja – ponovo ćemo videti na okupu Dženifer Aniston, Met LeBlanka, Kortni Koks, Metju Perija, Lisu Kudrou i Dejvid Švimera.

Osim glavne šestorke, poznate ličnosti kao što su Lejdi Gaga, Džastin Biber i Kara Delavinj biće gosti ovog okupljanja. Poznati model Kara Delavinj na sceni će se pojaviti u haljini koju je Rejčel nosila kao deveruša na venčanju svog bivšeg verenika.

yTZ7coL.jpg


Hidden content
You need to reply to this thread or react to this post in order to see this content.
Pass: serbianforum​
 
Top