Šta je novo?

Free Money Factory-zarada putem mobilnog telefona.

Član
Učlanjen(a)
03.04.2009
Poruka
4
Sve sto je potrebno da bi ste momentalno poceli da zaradjujete novac jeste da sa vaseg Android telefona odete na android market i potpuno blesplatno skinete ovu aplikaciju tako sto cete da je pronadjete pod imenom "Free Monety Factory".

Kada je pokrenete, od vas ce traziti da ukucate kod kako bi ste dobili bonus.Vi ce te ukucati 59848 i na taj naci pomoci i meni i vama.
Ova aplikacija ce vas upucivati na android market, a vi morate samo da skinete aplikaciju koju su vam poslali i da je pokrenete.Nakon toga ukljucite ponovo aplikaciju "Free Money Factory" i dobicete odredjeni broj poena.Kada dobijete odredjeni broj poena mozete da zatrazite isplatu putem paypal-a amazona ili western union-a.

Ako ovo radite sami dobijacete 2000-3000 dinara mesecno, ali ako pozovete i prijatelje pa oni pozovu svoje prijatelje i tako dalje, vasa zarada moze da bude mnogo veca.Ovaj sistem funkcionise sve do desetog "kolena".Npr. ako vi pozovete 5 prijatelja i oni zovu po 5 sve do desetog kolena, vi cete ostvarivati zaradu 2000-3000 dinara dnevno plus vasa zarada.
Za ovakvu vrstu posla potrebno vam je mozda 1 sat rada dnevno, i to ne neprestanog teskog rada nego povremenog stiskanja dugmica uz gledanje TV-a.Lista aplikacija koje treba da skinete se osvezava na nekoliko sati tako da nikad necete da ostanete bez aplikacija.

Najlepse vas molim da ukucate onaj kod koj sam stavio gore zato sto cete na taj nacin da mi pomognete a i dobicete bonus poene, hvala vam mnogo u napred :)
 
Član
Učlanjen(a)
30.05.2011
Poruka
1
Ovo je odlican nacin za zaradu novca, ja zaradjujem 130€ mesecno.Isplatu dobijam preko Western Union-a 7 dana posle poslatog zahteva.
Dobro je da stalno u toku dana proveravate da li ima novih aplikacija za skidanje posto se ne zna kada ce da stignu.Takodje ima i nekih aplikacija koje nisu dostpne u nasoj zemlji ali to pise tako da necete gubiti vreme na njih.
 
Član
Učlanjen(a)
18.12.2010
Poruka
88
E ovako,i ja sam uspeo,poceo sam da osvajam poene.Ako mozete ukucajte kod

62462
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.09.2009
Poruka
9
koliko je poena potrebno za isplatu i koja je vrijednost poena? i gde je opcija za western isplatu
 
Član
Učlanjen(a)
16.02.2013
Poruka
56
Nema ove app na marketu. Da nije promenila ime? Može li mi neko pustiti link?
 
Top