Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Freda Bright

  • Začetnik teme slobadidi
  • Datum pokretanja
slobadidi

slobadidi

Moderator
#1
Freda Bright - Izbirljive žene
FaJdp1T.jpg

Tko će biti taj sretnik? - Diane pobroja neke s popisa Fleurinih najnovijih žrtava. Burzovni mešetar iz Wall Streeta. Fleur zatrese glavom: - Uh! Takvih komada možeš naći šest na svaki prst. Lufthansin pilot. - Nikakav u seksu. Uvijek bi se prizemljio a ja se još ne bi ni odlijepila od piste. Model s naslovne strane prošlomjesečnog broja časopisa M. Bilo nas je troje u krevetu - odgovori Fleur. - Ja. On. I njegov ego. Ne, hvala. Muškarac o kome govorim je poseban. Onakav kakav muž treba biti. - Dobri bože! - reče Diane. - Zvuči ludo. Gdje si ga našla? - Nije važno - reče Fleur. - Problem je u tome što on već jeste muž. Neke druge žene. Ali će jednom biti moj.
pdf
abeceda

You need to like this in order to view this content.
 
slobadidi

slobadidi

Moderator
#2
Freda Bright - Razarajuće strasti
bright-freda-razarajuce-strasti-slika-91141724.jpg

Junaci romana su bogate, snažne ličnosti, ali su njihovi snovi različiti. Garry O'Neal, sjajna i uspješna, spremna je riskirati sve za ljubav; Michael Avesian lijep, neodoljiv i bogat dao bi sve za moć; Lee Whitfield mlada, privlačna, ambiciozna nezaustavljiva na putu do toliko željene slave... Jedino zajedno oni mogu uspjeti, jer njihove su ih želje i strasti zamalo uništile...
pdf
abeceda

You need to like this in order to view this content.
 

Top