format filma ili nesto drugo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
175
Član
Učlanjen(a)
11.12.2009
Poruka
110
Plejer ti ne može reprodukovati taj format.
Ako ga konvertuješ u Xvid ili Divx, 99% šanse su da ćeš film moći da odgledaš sa kauča i sa daljinskim u ruci.

Član
Učlanjen(a)
20.12.2009
Poruka
199
to ti je valjda .mkv format, film verovatno ima nekih 300MB, nema nista od konvertovanja bolje lepo nadji film u avi formatu

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
ko kaze da nema nista od konvertovanja. convert x to dvd ce mkv prebaciti u dvd format kao od sale, a u programu format factory moze ga prebaciti u avi ili dvd ili koji mu format vec treba.

Učlanjen(a)
11.06.2009
Poruka
505
Sa ovog foruma sam skinuo film Harry Potterkoji mogu da gledam na kkomp. pomocu KMPlayer-a.Ja vise volim da se izvalim na krevet i gledam na TV,medjutim moj DVD.rekorder ne prepoznaje ovaj film.Izbaci natpis filma ali kad treba da krene sa reprodukcijom,izbacuje "invalid operation".
Harry_Potter_and_the_Half-Blood_Prince__2009_BluRay.720p.x264-METIS.Ovako izgleda kompletan naziv filma koji sam preuzeo sa ovog foruma.Neznam sta je u pitanju pa bih pitao nekog iskusnijeg forumasa za savet.
Možda ti je bolje da skineš film u nekom drugom formatu?
to ti je valjda .mkv format, film verovatno ima nekih 300MB, nema nista od konvertovanja bolje lepo nadji film u avi formatu
Jel moguće da ima samo 300mb ako je u stvarno u ovom kodeku _BluRay.720p.x264-METIS ?:???:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
20.12.2009
Poruka
199
ja kazem da nema nista od konvertovanja, mnogo mu je lakse da nadje film u .avi formatu, verovatno ima uploadovano na MU jedan link

a sto se tice mkv formata to ti je noviji format, kvalitet je super a film zauzima oko 300 MB + film za download ima 4 linka sto znaci da veoma brzo skines film

LEGEND
Učlanjen(a)
19.10.2009
Poruka
9.187
ja kazem da nema nista od konvertovanja, mnogo mu je lakse da nadje film u .avi formatu, verovatno ima uploadovano na MU jedan link

a sto se tice mkv formata to ti je noviji format, kvalitet je super a film zauzima oko 300 MB + film za download ima 4 linka sto znaci da veoma brzo skines film

...bez problema može napraviti convert mkv to divx....

Član
Učlanjen(a)
20.12.2009
Poruka
199
nisam reko ja da ne moze, ali posto hocete vi da pute po vasem, a ja po mom, evo ovako "Ja nikada ne bih konvertovao mkv format u avi (postoji mogucnost da tako konvertovan fajl opet nece na radi na DVD) nego bih lepo skinuo film u avi formatu, sto mi se inace vise puta desavalo" e sad ovako bih ja, a vi mozete slobodno da se bakcete sa konvertorima, meni se film od 700MB skine za nepunih pola sata tako da nemam potrebe

Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
175
nisam reko ja da ne moze, ali posto hocete vi da pute po vasem, a ja po mom, evo ovako "Ja nikada ne bih konvertovao mkv format u avi (postoji mogucnost da tako konvertovan fajl opet nece na radi na DVD) nego bih lepo skinuo film u avi formatu, sto mi se inace vise puta desavalo" e sad ovako bih ja, a vi mozete slobodno da se bakcete sa konvertorima, meni se film od 700MB skine za nepunih pola sata tako da nemam potrebe
Probacu sa konvertorom a ako ne moze,skinucuga u avi formatu.Hvala na utrosenom vremenu.

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.391
Moci ce da reprodukuje nakon konvertovanja sa x264 u Xvid ili Divx, samo nemoj pustiti da sam program za konvert izabere rezoluciju i kodek, vec smanji rezoluciju slike i neka bude formata Xvid (avi), a zvuk konvert u mp3, pa izaberi koji ces kvalitet (od 64kbps - 320 kbps) ili u AC3 Codec 5.1 (224 kbps do 448 kbps per channel), to ce svaki DVD player, reprodukovati.
Najbolji program za to je Xilisoft Video Converter Platinum v.5.xx, zato sto ima veliki izbor formata video i audio za filmove.
E sada, brzina konvertovanja zavisi od tvoje masine (procesora po najvise), pa sam izaberi sta ces da radis.
Evo ti link i za Xilisoft MKV konverter i za Xilisoft Video Ultimate:

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting za MKV

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag