Šta je novo?
Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
Flamingosi

flamingosi-biografija.jpg

poznatiinfo

Flamingosi, grupa koju cine Ognjen Amidzic – tv voditelj i Marinko Madzgalj -glumac prvi put nastupa u Centru Sava kada sa folk dzez pevacem Lusiom osvajaju drugo mesto sa pesmom Ludi Letnji Ples. Saradjuju na duetima sa Karolinom Gocevom i Eminom Jahovic i oba dueta imaju veliku popularnost. Takodje singlovi kao sto su Poljupci, Sve nas cure cekaju, Ljubav dozivljavaju veliku popularnost. Iako se Ognjen Amidzic posvecuje svom show-u i voditeljskom poslu, dok Marinko Madzgalj svom glumackom poslu.

ognjen-amidzic-bio.jpg

Ognjen Amidzic, poznato TV lice je svoju karijeru zapoceo kao voditelj jutarnjeg programa na televiziji Pink, bio je voditelj emisije Sav taj pink i Ami G show, gde je takodje imao svoj alter ego Oskara. Takodje oprobao se i kao glumac u filmu Crni Gruja i kamen mudrosti gde je takodje glumio njegov kolega iz benda Flamingosi, Marinko Magdzgalj. Takodje Ognjen Amidic je voditelj reality show-a Farma. Bio je ozenjen ali se razveo od svoje supruge Milice.

marinko-madzgalj-flamingosi.jpg

Marinko Madzgalj rodjen je 1978 u Beogradu, ali je odrastao i u Kotoru. Popularnost je stekao u televizijskoj seriji Crni Gruja, ali i u grupi Flamingosi u kojoj je zajedno sa Ognjenom Amidzicem. Oprobao se i kao voditelj i pokazao svoje umece, medjutim pozorisni angazman u predstavama: Hasanaginica, Sine, Molijer mu je na pocetku karijere doneo mu je veliku popularnost, tako da mnogo njih dolazi na predstave i danas samo da bi gledalo ovog mladog i popularnog glumca. Ozenjen je za poznatu glumicu Dubravku Mijatovic.

 
Poslednja izmena od urednika:
Top