Šta je novo?

Firma 1989 - FK Vojvodina

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.538
istorija.jpg


Фирма је организована група навијача која у своје редове прима само истински праве навијаче Војводине, који ће своју љубав и оданост исказати праћењем клуба на гостовањима и код куће, здушним бодрењем и свим оним што спада у навијачки живот.

Фирма је у нови век ушла на велика врата и засигурно се може рећи да је једна од најактивнијих и најмодернијих навијачких група на овим просторима.

Трудимо се да што више помогнемо нашем клубу, пре свега навијањем са наше северне трибине али и учествовањем у скупштини клуба преко својих представника, јер сви врло добро знамо шта се дешавало у последњој деценији прошлог века.

Све ћемо учинити да заштитимо углед нашег клуба и да покушамо да га вратимо на стазе старе славе, да вратимо наше старе навијаче на стадион а наравно и да анимирамо генерације које долазе. Свест новосађана полако почиње да подсећа на дане из неке даље историје када је град дисао за свој фудбалски клуб и када је клуб ношен страшћу и заносом својих навијача постизао најзначајније резултате у својој историји.

Један клуб на свету волим ја...


Istorija Firme:
Kod:
http://www.firma1989.com/istorija-firme.html
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.538
U subotu tekma, obeležava se 20 godina FIRMA-e, ko hoće nek dođe na sever, ulaz je beslplatan. F89 !
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Firma se sukobila sa žandarmerijom

Firma se sukobila sa žandarmerijom
31. jul 2009.


00007091.jpg


Navijači novosadske Vojvodine, popularna "Firma", sukobili su se na jednom od ulaza na južnu tribinu sa pripadnicima žandarmerije na početku jučerašnje utakmice protiv bečke Austrije koja je odigrana na stadionu Crvene zvezde.

Inače navijači koji su autobusima stigli iz Novog Sada, na južnu tribinu stadiona Crvene zvezde počeli su da ulaze tek posle prvog sudijskog zvužduka da bi se ubrzo zatim i oni koji su ušli sjurili ka jednom od ulaza.

Za sada nema pravih informacija šta se ispred pomenutog ulaza na stadion dešavalo, ali se pretpostavlja da je došlo do sukoba sa policijom pošto je nešto kasnije kada se situacija smirila, južnom tribinom iz ruke u ruku prebacivan trofej, policijski štit koji su navijači Vojvodine uspeli da "zaplene" prlikom sukoba.
 
Top