Finale Velikog brata: Pobedila je Marijana

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.512
Finale Velikog brata: Pobedila je Marijana
Izvor: Blic D.Farkaš | 26. 06. 2011. - 20:27h

BEOGRAD - Pobednica "Velikog brata" je Marijana. Uz pesmu Petra Graša i Tončija Huljića počelo je izbacivanje iz Velikog brata. Do finala je stiglo pet učesnika Duško, Soraja, Marijana, Horvat i Brendon. Prvi finalista koji je napustio kuću Velikog brata je Soraja, a drugi Brendon. Treći ukučanin koji je čuo svoje ime uz reči „izbačen si“ je Horvat, što je publika dočekala sa velikim negodovanjem.

153275_zabavavb-cvrljak-foto-01-public-_f.jpg
Marijana je pobednica ovogodišnjeg "Velikog brata"

Pre prvog preseka, došlo je do velikog preokreta. Naime, Nemeš, koji je kuću napustio pre dva dana, rekao je za svoju „veliku ljubav“, Marijanu da će pobediti, ali i da je ona najveća glumica koju poznaje.

- Ja sam na glumi imao devetku, a ona zaslužuje 15 – rekao je Nemeš, bez tačnog preciziranja šta se promenilo u protekla dva dana.

Marijana je imala priliku da čuje sve što je Nemeš rekao, a na pitanje voditeljke kako se oseća rekla je „sve je ok“.


Većina izbačenih učesnika su došli na Košutnjak da isprate finale i većina njih je reklo da im je Horvat favorit za pobedu.

Nataša Bekvalac je izvela svoju novu pesmu, a nakon toga je rekla da navija za „jedinu ženu koja je ostala u kući – Marijanu“.

Marijana je sve vreme bila tužna, dok su i Horvat i Duško bili nasmejani.

Odličan nastup Severine začinio je ovo finale. Ona je prvi put izvela pesmu „Bred Pit“, koja će sigurno biti veliki letnji hit. Za razliku od Nataše Bekvalac, ona nije želela nikog da izdvoji kao favorita.

Izbačeni ukućani su postavljali pitanja preostalim finalistima, a najneprijatnije je bilo kada je Nikola pitao Marijanu „da li je imala srećan brak“.

Čak i uz insistiranje voditeljke, Marijana nije želela da odgovori.

Bojana je želela da sazna da li Marijana misli da će joj muž oprostiti nakon izlaska, na šta je Šibenčanka odgovorila negativno.

Jelena Karleuša je izvela svoju novu pesmu, nakon čega je rekla da navija za Marijanu, te da je ona veoma liberalna i da je ne osuđuje zbog onog što je uradila kući.

Pojavio se i Marijanin otac, Ivo, koji je rekao da je voli dok je Dušku poručio da ima cipele za njega. Dušku su došli ćerke i supruga koje su ga pozdravile.

Marijana je rekla da se zaljubila u Nemeša, a Duško se smejao u tom njenom intimnom trenutku.

Do proglašenja pobednika Marijana nije prestajala da plače, a njena imenjakinja koja se nalazi u ulozi voditeljke je forsirala pitanja da što više sazna o njenim osećanjima.

Duško je sve vreme zevao dok Marijana nije pročitala ime pobednika.

Kada je čula svoje ime Marijana nije imala nikakvu reakciju. Pitala je samo „da li je to istina“. Publika je bila podeljena, čuli su se i zvižduci i bodrenja. Duško se izljubio i sa Marijanom i sa Antonijom.

Ovogodišnji Veliki brat trajao je 106 dana, a kroz kuću na Košutnjaku prošlo je njih 21.

Nakon što je primila nagradu, samo polovina izbačenih ukućana je odlučilo da dođe da čestita pobednici. Za kraj puštena je Nemeševa pesma, koji nije želeo da priđe svojoj sada „bivšoj“ devojci sa kojom je imao brojne intimne trenutke u kući.
 
Top