Finale „Ja imam talenat“

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Iz minuta u minut

Finale „Ja imam talenat“

Izvor: Blic A. Bakić | 26. 06. 2011. - 20:58h
cat_icn_more.png
23:08h

Počelo je finale takmičenja "Ja imam talenat".
153279_zabtalenat02-foto-z-loncarevic_f.jpg
Žiri takmičenja

23:02 Najviše glasova imaju Anđela Nikolić, Đurađ Đurič i Milica i Nenad

22:40 Brat i sestra Tamara i Dušan Milanović prezadovoljni su nastupom i interpretacijom pesme „Ja bih te sanjala“ grupe Negativ. Ako pobede kažu da će kupiti stan u Beogradu.

21:50 Nastup Borisa Lukmana, učenika 8. koji je imitirao Majkla Džeksona izazvalo je ovacije publike.
- Voleo bih da pobedim, mada može svašta da se desi. Ovaj šou je moj najveći uspeh do sada – rekao nam je Boris po završetku nastupa.

21.24 Đurađ je pri završetku nastupa sa osmehom bacio palice u publiku i slučajno pogodio Aleksandra Milića Milija, člana žirija. Po izlasku sa scene Đurađ je za Blic online rekao da nije imao tremu, ali da ne očekuje da pobedi.

21:15 Šou je otvorio Đurađ Đuričić (7) iz Kraljeva koji je fantastično na bubnjevima ispratio pesmu „Jump“.

21:07 Počelo veliko finale takmičarskog šoua „Ja imam talenat“. Večerašnji pobednik osvaja nagradu od 100.000 evra, dok drugoplasirani i trećeplasirani dobija zdravstveno osiguranje. U isto vreme počelo je i glasanje za pobednika.

20:40
U studiju 8 na Košutnjaku teku poslednje pripreme pred živo uključenje na RTS-u.

U večerašnjem finalu učestvuje deset takmičara: Boris Lukman (imitator Majkla Džeksona iz Beograda), kvartet Nevski, Katarina Jovanović (pevačica), akrobatska gruba „USB“, bubnjar Đurađ Đurić, Anđela Nikolić na harmonici, plesači Milica i Nenad, Draga Džinić i muzički duo Tamara i Dušan.

Natrag