FIFA razmišlja o ukidanju ofsajda

Član
Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
347
FIFA razmišlja o ukidanju ofsajda.Svetska fudbalska federacija (FIFA) razmatra mogućnost ukidanja pravila o ofsajdu, prenose mediji u Britaniji. Prema dobro obaveštenim izvorima prvi čovek FIFA Sep Blater razmišlja o takvom potezu, koji bio doveo do najrigoroznije promene pravila u fudbalu u poslednjih nekoliko decenija. Mediji, takođe, izveštavaju da je Blater razgovarao i sa predsednimom Međunarodne hokejaške federacije Leandrom Negreom, o tome kako je to pravilo delimično izbačeno iz hokeja krajem prošlog veka.
„Postavio mi je mnoga pitanja o tome i koliko je sve bilo uspešno, a pošto nijednog trenutka nije rekao svoje mišljenje teško je reći šta može da se uradi u fudbalu. Ali, izgledao je veoma zainteresovan za to kako smo mi uveli takvu promenu“, rekao je Negre.
Pravilo o dve linije, tačnije nedozvoljeno dodavanje preko prve od tri centralne linije, koje podseća na ofsajd je u hokeju ukinuto 1998. godine posle probnog perioda od dve godine, a taj potez je ocenjen kao jedan od zaslužnih za to što su utakmice u tom sportu postale pravi spektakl.
Moje mišljenje je da su se ranije ovoga setili i uveli,Inzagi bi bio doživotna zlatna kopačka Evrope.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Moje mišljenje je da su se ranije ovoga setili i uveli,Inzagi bi bio doživotna zlatna kopačka Evrope.

Baš tako....ma najjači u istoriji univerzuma. Neka ukinu šta ima veze kao i da je bitno...posle mogu i prečke da se skinu...koje budale wacko2

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Gde je sad Igor Milanović? :) Postaviš sidraša na petarac, i ne boli te glava... :D

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Da ali onda zamisli igraca, koji dozivotno visi kod protivnickog golmana, i samo ceka lopte... msm ludo je :$

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ne verujem da je ovo ozbiljna ideja.... verovatno će se neki detalji promeniti ali ukidanje...bilo bi pogubno....više golova da ali to više ne bi bilo to :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
26.12.2009
Poruka
46
Pa sigurno da ce biti bolje,i to kako nego treba da rade vise na disciplini fudbalera ,danas su u stanju noge da ispokrse i to i rade oni samo kad je velika para u pitanji podizanje popularnosti ///////////////////////////

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Ma nema od toga nista smijesan bi bio fudbal onda

Član
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poruka
162
U hokeju i te kako postoji ofsajd, ali nije ni malo slican fudbalskoj verziji. Ko pise ove gluposti? :)
A sto se Inzagija tice... :) Covek bi bio najbolji strelac da nije proveo zivot u tvrdoj Italiji. Tek pre dve-tri godine su krenuli da daju golove i tamo.

Natrag