Fejsbuk: Objavila sliku bebe koja puši!

Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
1.306
Fejsbuk: Objavila sliku bebe koja puši!

Na popularnoj društvenoj mreži Fejsbuk osvanula je fotografija bebe koja u ustima drži cigaretu. Sliku na kojoj je njen šestomesečni sin postavila je Rebeka Dejvi iz Velike Britanije.

26771_pusi_if.jpg

Kad deca rađaju decu: Majka i beba

Prijatelji 18-ogodišnje majke bili su šokirani kad su videli fotografiju. Nakon što su je prijavili policiji, oni su odmah otišli u Rebekin dom da ispitaju slučaj.

Policija, međutim, nije uspela da pronađe bilo kakav trag koji bi inicirao da je dečak u opasnosti ili da ga majka uznemirava. Ubrzo su se u vezi s ovim slučajem oglasile i socijalne službe.

"Najveći problem je što nam deca rađaju decu. Misle da je nešto ovako smešno i zanimljivo, ali nemaju pojma. Iako cigareta nije bila zapaljena, problem je u poruci koju ova fotografija šalje. Ovo je zaista neodgovorno i neprihvatljivo", rekla je Mišel Elliot iz organizacije "Kidscape", a prenosi "The Sun."

Slučaj je prosleđen socijalnoj službi koja će preduzeti dalje mere. Rebeka i njena porodica odbili su da komentarišu ovu priču.

Vesti

que te vayas con el viento, como siempre
LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
U Srbiji čim progovoriš pitaju te `oš pivo, il` cigaru?

Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
1.306
Cist kretenizam...sta ocekivati od takve majke, koja rodi pre 18, ovo dete ima skoro 2 godine. Ma totalno nezrela osoba.

Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.626
Kako smo svi fini jooj,zašto bi bila ne zrela,čim je znala da rodi dete nebih rekla da je toliko nezrela,a to što je detetu stavila cigaru i slikala ga može se gledati da je tako namerno htela.
Počistite prvo ispred svoga praga :D

LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
Bez obzira na to da li čistim ispred svog praga ili ne nikada neću razumeti roditelje koji deci daju cigarete, alkohol i prvo što ih nauče je čitav arsenal psovki,
Naravno da je ovo namerno uradila neće valjda slučajno detetu staviti cigaru u usta, što nije stavila kliker... :D
Kad već kažeš da je zrela čim je mogla da rodi dete, znači da smo svi zreli u proseku sa 12 godina

Član
Učlanjen(a)
06.12.2009
Poruka
69
:what:pa to samo moze da uradi nenormalna majka............zvasta!!!!!!!

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Ja na ovakve stvari ostajem bez teksta. Skoro sam postavila članak o ljudima koji maloj deci daju pivo, isto se tako kikoćući i ne razmišljajući o posledicama. Tužno.

Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
1.306
Kako smo svi fini jooj,zašto bi bila ne zrela,čim je znala da rodi dete nebih rekla da je toliko nezrela,a to što je detetu stavila cigaru i slikala ga može se gledati da je tako namerno htela.
Počistite prvo ispred svoga praga :D

Bas je umece roditi dete...to moze svaka i maloletna osoba, kojoj se `omakne`. I uopste ne znaci da je zrela kao osoba, ako rodi. Ne znam kakvo ti je to merilo?!? Naravno da je namerno htela, misli valjda da je duhovita, a normalnim ljudima, koji takodje imaju malu decu, to je za zgrazavanje...

LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
normalnim ljudima, koji takodje imaju malu decu, to je za zgrazavanje...
da dodam u kratkim crtama zbog čega, da bi bilo razumljivije. Gore sam pomenula "arsenal psovki" to se najčešće dešava. Dete pojma nema šta ustvari govori ili radi, ali zato vidi opšte "oduševljenje" i pozitivne reakcije prisutnih, naravno da će sledeći put samo tražiti cigaretu ili alkohol i ničim izazvano psovati, jer vidi da to drugima prija i da obraćaju pažnju na njega. Sigurno neće raditi nešto, zbog čega će reakcije biti suprotne... ne znam za druge, ali ja ne bih volela da se moje, kad ga budem imala, ili neko drugo dete tako ponaša :vorred:

Natrag