Exit kamp na novoj lokaciji

Član
Učlanjen(a)
07.05.2009
Poruka
139
Exit kamp na novoj lokaciji


Resize_of_photo_sign.jpgPosetioci Exit festivala koji se ove godine odluče za boravak u kampu, biće još bliže Tvrđavi, pošto se kamp seli na drugu stranu Dunava, na takozvanu „Petrovaradinsku Adu” ili „Oficirsku plažu”.
 
Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.538
"Egzit" kamp ipak na Tvrđavi

"Egzit" kamp ipak na Tvrđavi
Zbog opasnosti od poplave
06.07.2009. - 05:00 | Autor: E. B. | Foto:j. jarić

"Egzit" kamp ove godine biće smešten na Petrovaradinskoj tvrđavi na prostoru neaktivne kasarne „Janko Cmelik”. Kamp je premešten sa Oficirske plaže, jer postoji realna opasnost da plaža bude poplavljena zbog prognoziranog izrazito visokog vodostaja Dunava.

kamp-x.jpg


U toku je selidba sve neophodne infrastrukture kampa na novu lokaciju koja je ustupljena uz saglasnost i podršku Vojske Srbije. Budući da je u neaktivnom stanju, na prostoru kasarne „Janko Cmelik” ne nalazi se naoružanje i vojni personal, dok je sam teren u optimalnom stanju za postavljanje kampa. Kamp će zadržati sve planirane karakteristike i brojnost službi, a prostiraće se na površini od sedam hektara. Jedina razlika biće odsustvo plaže u neposrednoj blizini kampa, pa će posetiocima biti preporučeno da koriste neku od gradskih plaža ukoliko to vodostaj Dunava bude dozvoljavao.
Kapije kampa se otvaraju 6. a zatvaraju 15. jula. Tokom svih deset dana, sve službe u kampu radiće 24 časa dnevno. Ove godine, službe u kampu su uvećane za oko 30 odsto, dok je sanitetsko obezbeđenje gotovo udvostručeno. Kamp će imati 160 toaleta, 150 slavina i 75 tuševa sa toplom vodom. Raznovrsna hrana i piće prodavaće se u okviru posebnog „Foodland” prostora, a pristup internetu i ostali sadržaji u kampu ostaće nepromenjeni bez obzira na izmenu lokacije. Cena narukvice za desetodnevni boravak u kampu košta 2.400 dinara i može se kupiti putem sajta Exitfest.org, kao i na recepciji kampa.

Izvor: Blic
 
Top