Šta je novo?
Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
1.858
Obicno ako ima neki krek u programu anti -virusni program ga preboznaje kao virus(imao sam isti problem sa igricom TDU,kada dodje instalacija do kreka prepozna krek kao virus (sto i jeste)i izbaci mi upozorenje i sve ode u karantin).Resenje je sledece -iskljuci anti virus privremeno dok ne obavis instalaciju ili pregledas to sto zelis(pod uslovom da si siguran da nema neki ozbiljan virus tj.crva ili malware).Unajboljem slucaju deinstaliraj taj nod i ubaci novu instalaciju.
 
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
nije problem u nodu. ako si pogledao tutorijal nema nista za skinuti samo su slike i tekst upitanju. tako da nema krekova niti icega slicnog i nema potrebe za deinstalacijom i instalacijom noda, jer cim se javlja znaci da je antivirus uredu. nego samo ignorisi to pogledaj sta te zanima. ja sam u dva dana otvorio taj tut jedno pet puta i nista mi se nije desilo. nista nije ubacio u kararantin od 27.7. ove godine.
 
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
[INFORMACIJA]peca ovo je pricaonica a ne download zona , ako hoces postavljati linkove idi u forum programi - antivirus - eset nod (sve ovde ), i tu postavi linkove za download[/INFORMACIJA]
 
Top