Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Emina Jahović postaje glumica

  • Začetnik teme Big Moca
  • Datum pokretanja
Big Moca

Big Moca

Član
Emina Jahović postaje glumica


Jedna od naših najlepših pevačica Emina Jahović-Sandal dobila je ponudu da glumi u dve prestižne televizijske serije. Lepa pevačica uskoro će odlučiti koju će ulogu da prihvati, a za „Blic” otkriva o kakvim televizijskim ostvarenjima se radi.

- Televizija FOX u Turskoj ponudila mi je ulogu u seriji čija je radnja bazirana na mom životu. Ljudi sa te televizije čuli su za mene, za moj rad i život, te su poželeli da naprave seriju o meni. Ona bi se emitovala svaki dan, a postoji mogućnost da se emituje i u Srbiji - otkriva Emina Jahović i navodi da je drugu ponudu dobila od „Show” televizije, koja je najbolja televizija u Turskoj.


- Ta serija bi se emitovala jednom nedeljno, a njena radnja je slična priči „Očajnih domaćica”. Samo toliko znam, jer tek treba da idem na sastanak. Početkom sledeće nedelje ću definitivno da odlučim u kojoj seriji ću da glumim - kaže Emina i navodi da se oduševila kada je dobila ponude.


Bila sam prijatno iznenađena. Ovo mi je veliki izazov. Oduvek sam htela da se oprobam kao glumica. Nažalost, nemam toliko vremena da po ceo dan budem na setu, ali jednu od te dve serije svakako ću izabrati - kaže uspešna pevačica.
Izvor: Blic/M.Č
 
Top