Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Elizabeth Peters

  • Začetnik teme slobadidi
  • Datum pokretanja
slobadidi

slobadidi

Moderator
#1
Elizabeth Peters - Zmija na kruni
1054.jpg

Jedinstveno blago pronađeno na beskrupulozan način, malena zlatna statua neidentificiranoga egipatskog kralja, neprocjenjivo je vrijedan relikt iz drevnih vremena. Zaintrigirani ovom misterijom, Amelia i njezino društvo odluče riješiti tajnu podrijetla statue, krenuvši pri tome putem što skreće u smjerovima koje nisu očekivali, a možda ih vodi i prema starom neprijatelju s beskrupuloznim novim planovima.

Roman ispunjen dubokom napetošću i uzbudljivom akcijom, "Zmija na kruni" je dragulj u kruni velike majstorice zapleta Elizabeth Peters.
jezik: sr
format: pdf, latinica

You need to like this in order to view this content.
 
Poslednja izmena:
slobadidi

slobadidi

Moderator
#2
Elizabeth Peters - Čuvar horizonta
m_18338.jpg

Što se događalo s Emersonovim klanom tijekom godina prije Velikog rata? Sada je konačno tišina razbijena i otkrivena je istina o opasnom putovanju do tajnoga i tajanstvenog mjesta skrivenog duboko u srcu nemilosrdne pustinje.
Pustolovina potaknuta lojalnošću prema prijatelju u opasnosti - ometana lažima i izdajom - vodi Ameliju Pea-body i njenu neustrašivu obitelj u gnijezdo guja što vrebaju u udaljenoj planinskoj tvrđavi.
I kad se konačno otkriju tamna prošlost i šokantne tajne, voljeni mogu biti izgubljeni zauvijek...
jezik: sr
format: pdf, latinica

You need to like this in order to view this content.
 
Poslednja izmena:

Top