Šta je novo?

Elif (2014 - 2019)

  • Začetnik teme vragolancica
  • Datum pokretanja
vragolancica

vragolancica

UREDNIK
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
2.211

Elif ima samo šest godina kada je njena majka Melek tajno prepušta imućnom Emiroglu domaćinstvu da u njemu, poput svoje majke, odrasta kao sluškinja na imanju.
Iako to ona ne zna, Elif je dijete Kenana Emiroglua, najstarijeg sina u porodici. On nije svjestan da je Elif njegovo dijete, iako je bio zaljubljen u njenu majku Melek prije nego što ga je ona, kako on to misli, napustila.
Zapravo, Melek je prije šest godina pobjegla sa imanja, plašeći se za život svoje kćerke. Da li sada Elifina urođena dobrota može ispraviti sva zla učinjena njoj i njenoj porodici i donijeti sreću na Emiroglu imanje?
Melek je bila sluškinja koju je primila bogata porodica Eiroglu. Zaljubila se u njihovog omiljenog sina, Kenana, te joj je on uzvratio ljubav. Kenanova porodica je bila protiv ove veze i njegova majka – Aliye – je otjerala Melek od njega kada je doznala da Melek nosi Kenanovo dijete.
Rekla joj je da ode ili će joj ubiti dijete. Melek nije imala drugog izbora do da ode te ostavi Kenana u uvjerenju da ga je napustila. Kenan ne zna za bebu.
Aliye je imala druge planove za svog sina, brak sa Arzu, koja ju je ubijedila da je ona bolji izbor za Kenana. Kenan zapravo ne voli Arzu koja je vrlo pakosna osoba sa svojim razlozima za brak sa Kenanom. Nakon odlaska Melek, Kenan slomljenog srca pristaje na brak sa Arzu sa kojom ima šestogodišnju kćerku Tuğçe. Kenan ne zna da on u stvari nije njen otac.
Melek je nesretna osoba. Napustila je imanje i započela vezu sa Veyselom Şimşekom, besciljnim čovjekom, ne samo nesposobnim da se brine za porodicu već i nasilnikom i zaduženim kockarom. On prijeti da će prodati Elif da odplati neke dugove i Melek je ponovo prisiljena na velike odluke da bi spasila svoju kćerku. Potajno posjećuje Emiroglu imanje i Elif prepušta na brigu dobroćudnoj šefici posluge, Ayşe Doğan. Ayşe je religiozna osoba i Melek joj se jako dopala. Ona zna sve o Kenanu, Melek i Elif te pristaje prihvatiti dijete i pomoći koliko može.
Serija prati život Elif na imanju. Ona ima dobar uticaj na ljude i zbog njene osjećajnosti i šarma, svi dobri ljudi na imanju je jako vole. Ipak, Razmažena Tuğçe je često zlostavlja i loše se odnosi prema njoj. Kenan je očaran sa Elif ne znajući da mu je ona zapravo kćerka. Postaju bliski i Elif uvijek uspijeva da ga oraspoloži.
Puno je tajni i suparništava među obitelji i poslugom. Serija prati kako svako nastoji manipulirati drugima ali to naposljetku ne uspijevaju zahvaljujući utjecaju Elif, nevinog i dobroćudnog djeteta.
Nova seriju u programu OBN TV na rasporedu programa je svaki radni dan od 20 sati!
 
kuga53

kuga53

UPLOADER
Učlanjen(a)
07.04.2011
Poruka
16.313
Elif (2014)Reditelj: Emine Fulya Yavuzoğlu i Oguz Ayaz
Žanr: Drama
Država: Turska
Uloge: Selin Sezgin, Altuğ Seçkiner, Isabella Damla Güvenilir, Aysun Güven, Cemre Melis Çınar,
Zeynep Öğren, Emre Kivilicim.

Elif je priča o dobrodušnoj djevojčici koja postaje pijun u suparničkim igrama porodice Emiroglu. Elif ima samo šest godina
kada je njena majka Melek tajno prepušta imućnom Emiroglu domaćinstvu da u njemu, poput svoje majke, odraste kao sluškinja na
imanju. Iako to ona ne zna, Elif je dijete Kenana Emiroglua, najstarijeg sina u porodici. On nije svjestan da je Elif njegovo
dijete, iako je bio zaljubljen u njenu majku Melek prije nego ga je ona, kako on to misli, napustila. Zapravo, Melek je prije
šest godina pobjegla sa imanja, plašeći se za život svoje kćerke. Da li sada Elifina urođena dobrota može ispraviti sva zla
učinjena njoj i njenoj porodici i donijeti sreću na Emiroglu imanju?
 
kuga53

kuga53

UPLOADER
Učlanjen(a)
07.04.2011
Poruka
16.313
Epizoda 02
Prilagodjena za DVDPlayer

Kod:
http://uploaded.net/file/ptmk7qnj/Elif.Epizoda.02.avi

Kod:
kuga53
 
bucigv

bucigv

Učlanjen(a)
16.11.2012
Poruka
2.904
Elif (2014) Epizoda 02
Žanr:
DramaDownload link:

Kod:
http://uploaded.net/file/m6y72grg/Elif_Ep.02.mp4
 
kuga53

kuga53

UPLOADER
Učlanjen(a)
07.04.2011
Poruka
16.313
Epizoda 03
Prilagodjena za DVDPlayer


Kod:
http://uploaded.net/file/0lbrcb23/Elif.Epizoda.03.avi

Kod:
kuga53
 
kuga53

kuga53

UPLOADER
Učlanjen(a)
07.04.2011
Poruka
16.313
Epizoda 04
Prilagodjena za DVDPlayer


Kod:
http://uploaded.net/file/8onlvt30/Elif.Epizoda.04.avi

Kod:
kuga53
 
kuga53

kuga53

UPLOADER
Učlanjen(a)
07.04.2011
Poruka
16.313
Epizoda 05
Prilagodjena za DVDPlayer


Kod:
http://uploaded.net/file/ltvvaz7b/Elif.Epizoda.05.avi

Kod:
kuga53
 
Top