Džomba: "Možda sam glup, al' Zvezda još slavi druga Tita"

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Džomba: "Možda sam glup, al' Zvezda još slavi druga Tita"

dzomba-velika3745020090626042710.gif

Nikola Džomba replicira Zvezdi, smatra da je u pitanju klub koji živi od prošlosti i koji nema novca da bi kupovao igrače od kulskog Hajduka.
Odmah je Nikola Džomba odgovorio Crvenoj Zvezdi, čiji su predstavnici konstatovali da je glup.

"Kraj prvenstva će pokazati ko je glup, da li sam to ja ili gospodin Nikolovski i njegovi nadređeni. Partizan će uzeti duplu krunu i po ko zna koji put dokazati da je bolji od Zvezde. Na „Marakani“ kao da još žive u Titovom dobu, pa neće da priznaju da je Partizan veći klub. A, zašto igrači Hajduka ne prelaze u Crvenu zvezdu? Zato što Zvezda ne može sebi da priušti da ih angažuje. Takav slučaj je bio i kada je Ljubomir Fejsa otišao iz Kule. Crvena zvezda je imala priliku da ga angažuje, ali takav igrač ne može da se dobije za četiri puta manju cifru od one koju je ponudio Partizan. Otkada su videli da ne mogu da kupe ni jednog igrača koji iole vredi, oni se više ne javljaju. I bolje. Naši igrači tako ne mogu da dođu u opasnost da nazaduju u karijeri igranjem u Crvenoj zvezdi", izjavio je Džomba za list "Alo".

Član
Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
347
Dzomba je najobicniji :monkey:,Hajduk osrednji superligas,a novine za koje je dao intervju da ne kostaju 10 din niko ne bi ni cuo za njih.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ma daj, Zvezda nema para za igrače Hajduka(K)??? Hteo je od Fejse da uzme milione, al' se negde zajebao u proračunu! Nije dečko loš, al' nije ni prva klasa...

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Koja crna klasa, onaj nema pojma, onakvih dunstera ima koliko hoćeš. Onaj je sa loptom u teškom konfliktu, kako je primi kao da dobije teg na leđima...užasno sporo se kreće a posle se čudi što ga porede sa kornjačom...

Natrag