"Dvor": U lancima Urška i Vanesa, Danijel i Ćemo

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Nominacije u rijalitiju

"Dvor": U lancima Urška i Vanesa, Danijel i Ćemo

Izvor: Blic A.Bakić | 19. 02. 2011. - 21:47h

Nakon što je Boki 13 izprovocirao kralja Miloša Bojanića otpevavši pesmu “Robinja sam tvoja”, večeras su na “Dvoru” održane nominacije. Kralj i kraljica nominovali su Vanesu i Ćemu, a publika Danijela i Uršku.
118203_zabdvor04_hs.jpg

Nakon Bokijeve plesne tačke “Robinja sam tvoja, ubij me” aktuelni kralj Miloš Bojanić rekao je da je i takvo ponašanje bolje nego siledžijsko.
- Ima mnogo lepših načina na koje možemo da se zabavljamo od pevanja jer ti to uopšte ne umeš da radiš - rekao je Mioš makedonskom šoumenu, dok je ovaj uzvratio “Ja nisam narikača kao ti, iako možda ne umem da pevam. Ulazio sam u odaje da bih legao pored tebe i da bi razmenili malo nežnosti”.

Time se njihov dijalog završio, a potom je Miloš nominovao Vanesu jer je, kako je rekao, licemer. Kraljica Maja Nikolić koja nije mogla da nominuje Bokija 13 jer je bio pošteđen,
116164_zabdvor-mika_hs.jpg

Ćemo i Vanesa nominovani, Mika se spasila ovaj put

odlučila je da glas da Ćemi zato što je pljunuo Miloša.

I Vanesa i Ćema su predosećali da će baš njih dvoje biti nominovano ove nedelje na “Dvoru”, ali pevačici baš nije bilo pravo pa je rekla da “kralj i kraljica ne umeju da se igraju”.

Publika je najmanje glasova dala Danijelu i Urški koji će zajedno sa Vanesom i Ćemom provesti noć u lancima

Natrag