Dvoje povređenih u sudaru autobusa

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
[h=1]Dvoje povređenih u sudaru autobusa[/h]Beograd -- Na Dunav stanici, okretnici gradskih linija 37 i 48, sudarila su se dva autobusa, a dva putnika lakše su povređena.Oni su vozilom Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar, a pričinjena je velika materijalna šteta. Do sudara je došlo kada se autobus na liniji 48 polazeći sa početne stanice zakucao u vozilo na liniji 37 koje je trebalo da se uključi u glavnu ulicu.


64568449150afc76585924714143698_orig.jpg"Stajao sam da propustim putničko vozilo koje mi je dolazilo sa leve strane. Trebalo je da se uključim u glavnu ulicu kada sam čuo jak udarac. Putnici su počeli da vrište, neki od njih su popadali sa sedišta, a ja nisam znao šta nas je snašlo. Pri udarcu, vozilo je bukvalno odskočilo par metara", rekao je za "Kurir" P.N. (40) vozač autobusa 37, koji je u vlasništvu privatnog auto-prevoznika "Beo bus".

On dodaje da u trenutku kada ga je udarilo vozilo GSP na liniji 48 u njegovom vozilu srećom niko od putnika nije povređen.

Vozač GSP, u čijem su vozilu lakše povređena dva čoveka, ističe da kolegi ispred njega nisu radila "stop svetla". Prema njegovim rečima, u autobusu broj 48 jednom putniku je rasečena arkada, dok je drugi zadobio masnicu ispod oka.

Danas su se na uglu Jadranske ulice i Tošinog Bunara sudarili autobus i putnički automobil.

Rođak žene koja je vozila automobil izleteo je iz vozila i izudarao po glavi vozača, koji je s teškim povredama glave prebačen u Zemunsku bolnicu.


Izvor:
B92.net
 
Top