Duhovi u bočicama na prodaju

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.020
Duhovi u bočicama na prodaju

I.Kešanski/Blic online | 04. 03. 2010. - 18:38h | Foto: TradeMe.co.nzhttp://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/179216/Duhovi-u-bocicama-na-prodaju/komentari

Dve bočice za koje je vlasnik rekao da se u njima nalaze dva zarobljena duha koja su opsedala njegovu kuću, prodaju se putem internet aukcije, prenosi sajt “Ananova”.

17997_duhovi_f.jpg

Za bočice koje se prodaju pod nazivom “Dva zarobljena duha“ preko sajta TradeMe, novozelandskom ekvivalentu sajtu eBay, najviša ponuda do sada iznosi oko 400 američkih dolara.
Prodavac tvrdi da su duhovi zarobljeni nakon što je jedan sveštenik izvršio egzorcizam u kući u novozelandskom gradu Krajstčerču. Za jednog od duhova prodavac veruje da se radi o muškarcu Lesu Grejemu, koji je preminuo u kući dvadesetih godina prošlog veka.
“Sveštenik egzorcista je rekao da je u pitanju jedan od onih duhova koji želi da bude poznat i uživa da plaši ljude, ali da nije naročito ‘snažan’ duh”, objasnio je prodavac.

Drugi zarobljeni duh je navodno duša jedne devojčice.
“Drugi duh se pojavio kada smo se ja i moja partnerka nesmotreno poigrali tablom za prizivanje duhova. Mi verujemo da je to u pitanju jedna devojčica koja voli da pomera stvari i isključuje i uključuje razne električne aparate. Egzorcista je rekao da je ona zaista snažna i da njena moć može da poraste ako ostane na slobodi. Otkako su duhovi zarobljeni u bočicama, 15. jula prošle godine, više nismo imali nikakvih paranormalnih aktivnosti”, navodi se dalje u opisu ponuđenih bočica.

U bočicama se nalazi sveta vodica koja navodno sputava energiju duhova. Da bi ih “oživeo” kupac će morati da ih prespe u neku drugu posudu i pusti da se slobodno šetaju po kući.
“Želim da ih se otarasim jer me plaše. Ali ja verujem da bi neko drugi želeo da se igra sa njima”, zaključio je prodavac.
Na delu sajta koji se odnosi na pitanja i odgovore u vezi sa aukcijom javili su se mnogi zainteresovani kupci, ali i oni koji smatraju da je prema duhovima učinjena nepravda, jer se nalaze u zatočeništvu umesto da počivaju u miru.

Natrag