Šta je novo?

Dugometražni crtani fimovi /prevod/

Torrent Maniak

Torrent Maniak

MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
29.182
Bambi (1942)

Radnja se odvija u šumi gde su sve životinje uzbuđene rođenjem laneta Bambija, koji je nazivan “Princem šume”. Sledećeg dana, dok hoda uz svoju mamu, Bambi upoznaje životinje u šumi. Postaje prijatelj sa zecom Tamperom, tvorom Cvetom. Jednog jutra, Bambi sa mamom odlazi na livadu, gde upoznaje mladu Falinu i svog oca “Velikog Princa šume”. Zima je stigla, više nema hrane u šumi, pa Bambi i mama odlaze na livadu gde otkrivaju malo trave, koja najavljuje dolazak proleća. Ali lovci su u šumi! Mama naređuje Bambiju da beži i da se ne osvrće. Dok trče, čuje se pucanj. Nedugo zatim Bambi se nalazi na sigurnom, ali otkriva da nema njegove mame. Dolazi Veliki Princ i otkriva mu da njegova mama više ne može biti sa njim. Sada mora biti hrabar i naučiti da se sam stara o sebi. S dolaskom proleća životinje počinju da pronalaze svoje parove. Tamper i Cvet pronalaze svoje parove, a Bambi ponovo sreće Falinu. Dok oni veselo plešu kroz šumu dolazi drugi mužjak, Rono, koji pokušava da natera Falinu da ode sa njim. Bambi odlučuje da se bori sa Ronom i pobeđuje gurnuvši ga sa litice u reku. Te noći, Bambija budi miris dima. Otac mu objašnjava da su lovci ponovo u šumi i da svi moraju bežati. Bambi se vraća da potraži Falinu koju jure lovacki psi, bori se sa njima i tako joj omogućava da pobegne. Falina je na sigurnom, ali Bambi biva ustreljen dok trči. Pronalazi ga njegov otac i požuruje da ustane kako bi pobegli na malo ostrvo na jezeru gde se nalaze ostale životinje Novo proleće obnavlja spaljenu šumu. Sve životinje su se okupile oko Faline da pozdrave dva novorođena laneta. Bambi i njegov otac posmatraju ovu scenu sa brda i Veliki Princ šume se povlači ostavljajući sinu da zauzme njegovo mesto.
 

Prilozi

Poslednja izmena:
Torrent Maniak

Torrent Maniak

MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
29.182
Bambi and the Great Prince of the Forest aka Bambi 2 (2006)


:info:
Vraćamo se u šumu i pridružujemo Bambiju koji se ponovno susreće sa svojim ocem, velikim princem, koji sada sam mora odgojiti mladunče. Slavimo neraskidivu vezu obitelji i moć prijateljstva u ovoj priči o odrastanju.
Svi su se vaši omiljeni likovi vratili! Bambi, Lupko, Sova, Cvjetić i Felina u animiranom filmu „Bambi 2“. Vraćamo se u šumu i pridružujemo Bambiju koji se ponovno susreće sa svojim ocem, velikim princem, koji sada sam mora odgojiti mladunče. Ali u ovoj avanturi života ponosni roditelj otkriva da mnogo toga može naučiti od svog živahnog sina. Slavimo neraskidivu vezu obitelji i moć prijateljstva u ovoj priči o odrastanju u kojoj će vaša obitelj uvijek iznova uživati.:screen::download:
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
 

Prilozi

Poslednja izmena:
Torrent Maniak

Torrent Maniak

MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
29.182
Cars (2006) [1080p]

Vrhunski mladi trkač Munja Mekvin vozi svoje prvo finale Piston kupa, prestižnog Severnoameričkog trkačkog turnira i na kraju stiže u stoti deo sekunde izjednačen sa već iskusnim vozačima Kraljem i Čik Hiksom. Sudije donose odluku da ponovno finale u u Kaliforniji voze samo njih trojica. Na putu do Kalifornije Munja Mekvin zaluta na putu 66 i upadne u zabačeni gradić Radijator Springs gde će upoznati nove prijatelje Vukšu (Mejtera), Seli, Doka, Filmora, Gvida i Luiđija, Sardža, Ramona i Flo, koji na kraju postaju njegov pit-stop tim za Piston kup.

 

Prilozi

Poslednja izmena:
Top