Drugi festival uličnog plesa u DOB

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Drugi festival uličnog plesa u DOBEdukativni festival uličnog plesa "Dancing City" pod motom "Beograd ponovo pleše" održaće se 6. i 7. oktobra u Domu omladine.Drugi po redu edukativni fesival "Dancing City" vodiće dva vrhunska svetska koreografa Miša Gabriel i Mehmet Durmaz a otvoren je za plesače svih plesnih stilova, savremenog hip hopa, džez i strit plesa.


509774-fest.jpgProšle godine je održan prvi festival uličnog plesa uz podršku Ambasade SAD u Beogradu i ministarstva kulture uz čiju podršku se održava i drugi festival uličnog plesa.

Koreograf, igrač i glumac Gabriel održaće nekoliko plesnih radionica novog stila, hip hop-a i strit densa 6. oktobra u sali Amerikana DOB. Posle uspešne saradnje sa zvezdama Majklom Džeksonom, Dženet Džekson, Džastinom Timberlejkom, Gabriel je postao jedan od najtraženijih igrača i koreografa koji širom sveta prenosi plesna znanja igračima različitih plesnih stilova.


Prvi put u Srbiji i regionu on će držati master klas radionice za igrače svih uzrasta i nivoa. Pored glavne koreografske zvezde, Festival u Domu omladine ugostiće poznatog koregrafa iz Nemačke Durmaza, on će radionice održati u nedelju 7. oktobra.


Mlada zvezda u usponu poznat je kao igrač koji je plesao sa najvećim imenima svetske muzičke industrije: Šakirom, Dženet Džekson, Rijanom kao i po učešću u najvećim muzičkim događajima kao što su X faktor, The Voice i MTV dodela nagrada.


Izvor:
24sata.rs
 
Top