Šta je novo?

Dragana Zadovoljna i Nije Zaljubljena u Beogradjanina

  • Začetnik teme macula
  • Datum pokretanja
M

macula

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
Dragana Zadovoljna i Nije Zaljubljena u Beogradjanina

Kozmetičarka iz Požarevca za Novosti online priča o tome kako je razočarana u Nemeša, zašto nije odgovorila na Sorajine provokacije i zašto je Ema njen favorit​


Kozmetičarka iz Požarevca, koja je u nedelju uveče napustila kuću Velikog brata, Dragana Strahinjić, za Novosti online kaže da je u kući bila onakva kakva je u realnom životu i da je zbog toga nije sramota. Ona kaže kako je najviše razočarana u Nemeša, ali dodaje da nije zaljubljena u njega. Misli da je Soraja licemerna, kao i većina stanara koji su je izbacili jer su u njoj videli konkurenciju.

Ipak, Dragana je zadovoljna učešćem u rijalitiju.

- Bila sam onakva kakva jesam i nemam zbog čega da se stidim - rekla nam je Dragana. - Nisam se folirala i pokušavala sam na sve načine da se prilagodim na Otpadu, ali mi nije išlo. Sada sam sa svojom pordocom i lepo mi je, a jedino mi je žao što sam sve vreme bila na Otpadu i nisam osetila čarli luksuznog dela kuće.
Iako se govorilo da je Dragana tokom učešća pokazala nakolonost prema Nemešu, pa čak i rekla VB da joj se on dopada, Draganaotkriva da joj se on samo fizički najviše dopao „na oko“ za razliku od ostalih ukućana, ali da joj se kao muškarac uopšte ne sviđa i da ju je veoma razočarao.

- Uvek kad je bio samnom u društvu, on se smeškao i pričao mi je da sam super, a onda kada sam izašla i videla šta je ustvari sve rekao o meni, nisam mogla da poverujem! Prčali su čak i da hoću da rasturim njegovu vezu sa Marijanom, ali to nije tačno. Ja ništa od njihove ljubavi nisam videla jer sam bila na Otpadu, a i kada sam ponekad pričala sa njim on mi Marijanu nije spominjao. Ipak, sada ne može ništa da me iznenadi, niti da me razočara, tek sad padaju maske ukućana i tek će se videti ko je ko.

Na pitanje da nam prokomentariše odnos sa Sorajom koja je nekoliko puta izvređala nazivajući je pogrdnim imenima Dragana je podelila sa nama da je tako nešto od nje i očekivala.

- Nisam htela da joj odgovorim, jer nisam želela da se spustim na njen nivo - tvrdi Požarevljanka. - Od nje sam i očekivala da će svašata pričati o meni, ali kada sam izašla videla sam koliko je ustvari ona posvetila vremena da me ogovara, i bila sam zapanjena.

Inače, Dragana još ne može da se odluči ko joj je favorit, ali bi to za sad mogla da bude Ema zbog toga što nije „prznica“ i zato što nikoga ne provocira i najmanje se folira.

SORAJI OPET IZLETELE GRUDI
Učesnica rijalitija, Soraja Vučelić, opet je imala poteškoće sa bujnim dekolteom koji je u nedelju uveče bacilo u senku nominacije.

Naime, Soraja je ušla u ispovedaonicu kako bi rekla kome daje dva, a kome jedan bod za ispadanje. Ipak zbog njenog dekoltea malo je ko je uopšte slušao šta je navela kao razlog za nominacije.

Ljubičasti korset sve vreme je klizio na dole, te su se mnogi ponadali da će opet videti Sorajine „šestice“. Na vreme ga je uhvatila rukama i povukla prema gore pa je situacija ostala pod kontrolom.

Čak je i Antonija Blaće rekla da je ostala bez riječi zbog Sorajinog bujnog poprsja nakon njene nominacije.


velikibrat.us
 
Top