Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/video-downloadhelper/
Hvala kolega. Probao sam njime i ne moze
Imas Internet Download Manager.Jeste trial verzija na 14 dana,ali uvek mozes da ga deinstaliras posle isteka i da ga instaliras ponovo.Mislim da je izasla verzija 6.39,koja se integrise u pretrazivac i svaki video zapis mozes da skines.Hvala kolega. Probao sam njime i ne moze
Ne klapiram u cemu je problem kod mene. Da li imas neko ogranicenje u broju fajlova koje mozes da downloadujes i li ne postoji niakkvo ogranicenje?Kod mene radi. Moras da pustis video kako bi addon prepoznao .
Imam ja fll internet downlaod manager, ali ne znam kako da izvucem link za downlaod koji nalepim u njeghaa da bi pokrenuo download. Da li mozes da mi da s neko uputstvo kako taj deo da uradim?Imas Internet Download Manager.Jeste trial verzija na 14 dana,ali uvek mozes da ga deinstaliras posle isteka i da ga instaliras ponovo.Mislim da je izasla verzija 6.39,koja se integrise u pretrazivac i svaki video zapis mozes da skines.
Ne znam za IDM, ali u jdownloader ubaci link epizode koju želiš da skineš.... ne znam kako da izvucem link za downlaod ...
Za IDM postoji uveliko valjani lekic.