Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Doña Bárbara (2008)

  • Začetnik teme 10jabuka
  • Datum pokretanja
10jabuka

10jabuka

Član
Doña Bárbara (2008)Kod:
https://www.imdb.com/title/tt1287391/
Barbara Gvajmaran je lepa, srećna i divlja devojka. Odrasla je kraj obale reke, pomažući svom ocu pri radu sa barkom koja je prevozila robu i rudare preko reke do rudarskih predela.
Jednog dana upoznaje i zaljubljuje se u Asdrubala, mladog i obrazovanog čoveka koji dolazi da služi njenog oca. To izaziva ljubomoru kod grupe rudara koji jedne noći odlučuju da ubiju svog kapetana i Astrubala, a potom i brutalno siluju Barbaru. Od tog dana, Barbarin život se u potpunosti menja.
Pronalaze je indijanci i spašavaju od sigurne smrti. Nakon nekog vremena, uz njihovu pomoć, Barbara počinje da izučava veštine magije i veštičarenja. Godinama kasnije, Barbara se vraća u svoje mesto gde upoznaje i zavodi bogatog zemljoposednika Lorenza Barkera. Njega je, kako kažu zli jezici, omađijala i proterala u džunglu, te preuzela svu njegovu imovinu, uključujući i najproduktivniju hacijendu u kraju – „Barkerenju“, kojoj je promenila naziv u „Strah“. Od tada je svi zovu Donja Babara, i smatraju nesavladivom, strašnom i legendarnom ženom koja želi da vlada celom rečnom dolinom.
Santos Luzardo je zgodan i sposoban advokat, poreklom je iz rečne doline. Vraća se svojoj rodnoj zemlji nakon više godina odsustva kako bi prodao svoje imanje, i mogao otići živeti u Francuskoj sa svojom budućom ženom, lepom i neozbiljnom Lusijanom Rekena. Ono što nije očekivao je da je njegovo zemljište, jedino što mu je ostalo u nasledstvu od njegovih roditelja, gotovo unušteno i srušeno zahvaljujući nevernom nadzorniku koji je imanjem upravljao - Balbinu Pajbi, ljubavniku popularne Donja Barbare.
 
10jabuka

10jabuka

Član
Doña Bárbara (2008)Epizoda 1

Kod:
http://uploaded.net/file/l2zdpmrk
 
10jabuka

10jabuka

Član
Doña Bárbara (2008)Epizoda 2

Kod:
http://ul.to/2uu96izx
 
Top