Domaće aukcijske prodaje na internetu

Član
Učlanjen(a)
19.06.2009
Poruka
43
Otvorio sam ovu temu sa namerom da oni koji su koristili ovaj vid kupovine ili prodaje iznesu svoja pozitivna i negativna iskustva.
Pretpostavljam da ste bar jednom čuli,naprimer,za "Limundo".U poslednje vreme tamo se dešavaju strašne stvari - članovi koji sasvim opravdano negoduju,a zahvaljujući kojima "Limundo" zaradjuje se brišu iz članstva bez ikakvog razloga,njihove privatne poruke se pregledaju i cenzurišu i konstatno se narušavaju sloboda mišljenja i govora i pravo na tajnost podataka.

Učlanjen(a)
22.08.2010
Poruka
440
Prvi put cujem za njih. Kada kupujem koristim samo domace proverene sajtove trgovaca koji imaju svoju prodavnicu u mom gradu.

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Ja sam clan limunda i prvi put cujem to da se citaju poruke. Kupujem stvari tamo vec 2 godine i zadovoljna sam njihovom uslugom. To je opet neka nebulozna prica zaludnih i ljubomornih ljudi.

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Koliko me je obavestio moj korisnički imenjak, na Limundu se zaista dešavaju čudne stvari - u toku je bojkot prodavača zbog novih uslova : Ostalo»Бојкот» Limundo.com
Možda bi glavni ljudi ovog foruma mogli da iskoriste priliku, dograde sajt sa aukcijskom prodajom i preuzmu ove prodavace ? A možda lupam ? Verovatno lupam.

Poslednja izmena:
Natrag