Doktor ortoped

Član
Učlanjen(a)
26.03.2011
Poruka
5
Da li mi neko može pomoći i reći ime dobrog ortopeda u Beogradu, koji se pretežno bavi sakralnim dijelom kičme, ako to dozvoljavaju pravila foruma? Hvala.

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Zdravo Marija, posto nisam iz Beograda i ne znam puno o klinikama i doktorima pogotovo za tvoj problem, nadala sam se da ce ti se neko javiti ko bi te stvarno uputio na pravo mesto. Ovako ono sto sam ja nasla na netu je otprilike ovo - Dr. Zagorac- Klinicki centar, od drzavnih institucija, a od privatnih klinika " Nika" tj. ambulanta fizikalne medicine, ima ih sigurno vise proguglaj i ti netom, bilo bi fino kad bi neko sa iskustvom imao da ti preporuci ustanovu, od mene toliko. Pozdrav !

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
26.03.2011
Poruka
5
Zdravo Marija, posto nisam iz Beograda i ne znam puno o klinikama i doktorima pogotovo za tvoj problem, nadala sam se da ce ti se neko javiti ko bi te stvarno uputio na pravo mesto. Ovako ono sto sam ja nasla na netu je otprilike ovo - Dr. Zagorac- Klinicki centar, od drzavnih institucija, a od privatnih klinika " Nika" tj. ambulanta fizikalne medicine, ima ih sigurno vise proguglaj i ti netom, bilo bi fino kad bi neko sa iskustvom imao da ti preporuci ustanovu, od mene toliko. Pozdrav !

Hvala ti puno što si se potrudila i javila...Pravi si drug.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.029
Ja se nisam javljala, jer zaista nemam nikakva konkretna iskustva sa ortopedima i nemam koga da preporučim, ali na Banjici postoji ortopedska bolnica, tako da ako je iko kompetentan - oni jesu.
Adresa je Mihajla Avramovića 28.

Član
Učlanjen(a)
26.03.2011
Poruka
5
Hvala ti puno što si se potrudila i javila...Pravi si drug.

Macula, sad sam pročitala pp, ja ne mogu još odgovarati na takav način, još jedno veliko hvala..

Dodato posle 11 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ja se nisam javljala, jer zaista nemam nikakva konkretna iskustva sa ortopedima i nemam koga da preporučim, ali na Banjici postoji ortopedska bolnica, tako da ako je iko kompetentan - oni jesu.
Adresa je Mihajla Avramovića 28.

Hvala ti puno, bila sam tamo, ali nisam imala sreće...

Poslednja izmena:
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.029
Pretpostavila sam. Na žalost, stvarno nemam na koga konkretno da te uputim, mislila sam da će se javiti neko ko je imao sličnih problema.

Natrag