Član
- Učlanjen(a)
- 26.03.2011
- Poruka
- 5
Da li mi neko može pomoći i reći ime dobrog ortopeda u Beogradu, koji se pretežno bavi sakralnim dijelom kičme, ako to dozvoljavaju pravila foruma? Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zdravo Marija, posto nisam iz Beograda i ne znam puno o klinikama i doktorima pogotovo za tvoj problem, nadala sam se da ce ti se neko javiti ko bi te stvarno uputio na pravo mesto. Ovako ono sto sam ja nasla na netu je otprilike ovo - Dr. Zagorac- Klinicki centar, od drzavnih institucija, a od privatnih klinika " Nika" tj. ambulanta fizikalne medicine, ima ih sigurno vise proguglaj i ti netom, bilo bi fino kad bi neko sa iskustvom imao da ti preporuci ustanovu, od mene toliko. Pozdrav !
Hvala ti puno što si se potrudila i javila...Pravi si drug.
Ja se nisam javljala, jer zaista nemam nikakva konkretna iskustva sa ortopedima i nemam koga da preporučim, ali na Banjici postoji ortopedska bolnica, tako da ako je iko kompetentan - oni jesu.
Adresa je Mihajla Avramovića 28.
Na žalost, ne javlja se niko... Rješiću ovo na drugi način. Tebi hvala puno...Pretpostavila sam. Na žalost, stvarno nemam na koga konkretno da te uputim, mislila sam da će se javiti neko ko je imao sličnih problema.