Šta je novo?

Dok BB Marijana plače i više ne želi vidjeti Nemeša, Tamara i Mila se "zaigrale" pod

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
Dok BB Marijana plače i više ne želi vidjeti Nemeša, Tamara i Mila se "zaigrale" pod

tamaramilaradisa_emotion.jpg

index.hr

NAKON što je Big Brother u srijedu ponovno razdvojio Marijanu i Nemeša pa je jedno sad na otpadu, a drugo u kući, Marijana se jako rastužila. Pitala je Velikog Brata hoće li se još vidjeti do kraja showa, a on joj nije odgovorio na pitanje. Otada konstantno razmišlja o odlasku kući te tvrdi da je svjesna toga da je stvorila lošu sliku o sebi tijekom showa. Kasnije je Nirmalu i Soraji tvrdila da je veza između nje i Nemeša gotova dok Nemeš nije ni slutio što ona govori, izjavio je kako su oni i dalje u vezi. Kasnije ga je Marijana vidjela kako na otpadu spava s Tamarom i Milom te joj nije bilo svejedno, štoviše, još više se rastužila.

love.jpg

Tijekom srijede Marijana je donijela odluku da se ne želi s Nemešem vidjeti više nikad u životu. Točnije, ne želi stajati na putu njegovoj sreći jer smatra da je učinila puno loših stvari te je to najbolje za njih oboje. Dodala je kako u životu ima i većih problema pa nema smisla boriti se za njihovu zajedničku budućnost.


Tijekom večeri stanari su prošli još jedan krug nominacija. To ih, čini se, ovog puta i nije toliko uznemirilo. Svoje vrijeme posvetili su tjednom zadatku, točnije bojenju kockica. Najviše glasova odnijeli su Brendon, Nirmal i Nemeš. Marijana je ovog puta bila direktno nominirana od strane Velikog brata i to zato jer je prekršila pravilo i skinula bubicu.

Tamara i Mila odlučile su se sunčati na dvorištu, a prije spavanja odlučile su se i zajedno otuširati. Prale su jedna drugoj tijela, kosu, grudi i stražnjice.

Nakon toga je Tamara Milu gurnula uza zid i nasapunala joj leđa. Gurale su si sapun u gaćice i grudi prislanjale na staklo kabine kako bi mamile Radišu koji je to sve gledao s druge strane. Nakon toga otišle su leći, a Nemeš je bio u krevetu između njih.
 
Poslednja izmena od urednika:
Top