Član
- Učlanjen(a)
- 20.05.2013
- Poruka
- 244
Skinuo sam Windows Xp sp3 kod mene prvo digo sistem i ako mi sve radilo da ga proverim,za svaki slucaj i sve je radilo kako treba,uspesno obavljeno.Udjem kod njega(bata) preko Team Wievera i isti postupak obavim sa narezivanjem kao kod mene udjem u F particiju i otvorim da vidim dal ga vidi,sve je tu.Ubaci ga u kuciste pokrene medjutim nista,odem u bios i vidim da stoji prvo cd-dvd videcete na sliku dole i kazem da ponovimo postupak,pojavi se press any key to boot udari enter pojavi se plav ekran pise Windows setup,tako mi kaze preko fona medjutim posle 20 sekundi izbaci gresku(nadam se da je dobro prepisao) ....FILE ACPI.SYS CAUSED AN UNEXPECTED EROR (4096) AT LINE 5964 IN D:|XPSP|BASE|BOOT|SETUP|SETUP.C. a ispod toga pise PRESS ANY KEY TO CONTINUE...i kad udari dalje izbaci ovo SETUP FAILED.PRESS ANY KEY TO RESTART YOUR COMPUTER i vrati ga na desktop direktno ili kako rece restartuje mu se komp,no to nije ni bitno.
Ne moze da digne sistem.Pitam sledece:
1.Dali postoji mogucnost da mu rezac ne radi dobro i ako je prikazao sve na f particiji uporedjivao sam sa mojim sve je kao kod mene na disku?
2.U biosu nije podeseno ipak kako treba, pogledajte slike dole nije bas jasno ali probajte da se snadjete?
3.Nema od tog posla nista nesto mu ne valja od komponenata.
4.Zahvaljujem se na svim odgovorima posto ne znam sta moze da bude...Pozz!
evo slika malo su izbutane nesto je sa leve a nesto sa desne strane(pogresno uslikao):
Ne moze da digne sistem.Pitam sledece:
1.Dali postoji mogucnost da mu rezac ne radi dobro i ako je prikazao sve na f particiji uporedjivao sam sa mojim sve je kao kod mene na disku?
2.U biosu nije podeseno ipak kako treba, pogledajte slike dole nije bas jasno ali probajte da se snadjete?
3.Nema od tog posla nista nesto mu ne valja od komponenata.
4.Zahvaljujem se na svim odgovorima posto ne znam sta moze da bude...Pozz!
evo slika malo su izbutane nesto je sa leve a nesto sa desne strane(pogresno uslikao):