Deza vi

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Znam da ova pojava ima naucno objasnjenje,ali je u najmanju ruku neobicna.
U detinjstvu mi se cesce desavalo da dozivim vec dozivljeno i to me veoma uznemiravalo,srecom sada je to mnogo redje a i nisu neki bitni dogadjaji u pitanju.Ipak osecam se cudno kada mi se dogodi.
Desava li se i vama tako nesto?

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Dešavalo mi se ranije, sada već ređe. Nije mi neprijatno kad mi se to desi, dešava se uglavnom u sasvim banalnim situacijama pa me zato i ne opterećuje. Jedino što onda jedno vreme "razbijam" glavu pitanjima kada, kako i zašto. wacko2

que te vayas con el viento, como siempre
LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
Dešavalo mi se ranije, sada već ređe. Nije mi neprijatno kad mi se to desi, dešava se uglavnom u sasvim banalnim situacijama pa me zato i ne opterećuje. Jedino što onda jedno vreme "razbijam" glavu pitanjima kada, kako i zašto. wacko2

takođe :), a onda sam uvidela da mi se to dešava kad mi je slaba koncentracija, kad sam neispavana, umorna...dok kod nekih drugih, kad im "skoči adrenalin" ili rade nešto, a razmišljaju o desetom. Više ne razmišljam o tome, jer mislim da je to samo plod naše mašte ;)

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Dešava mi se, i nekako je baš dobar filing :) Onda kopam kopam da se setim kad je prošli put bilo i gde, kako :D

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Ranije mi se češće dešavalo, sada rijetko. Uglavnom su to bile neke obične situacije kada znam koju će sljedeću rečenicu neko izgovoriti ili sjedimo za stolom i znam šta će se sljedeće desiti. Nije mi bilo neprijatno, samo neobično.

Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
meni se desilo dosta puta,mada u poslednje vrijeme malo rijeđe...ali negdje sam čula ili pročitala da je to znak da smo na pravom putu...i to me nekako utješilo,pa sad kad mi se desi čak mi je i drago,jer znam da idem u "pravom smjeru"...:)

Član
Učlanjen(a)
30.01.2011
Poruka
145
I meni se desava...Samo sto mi prija.Ne znam kako to da objasnim...tada se osjecam kao da sam vec to negdje doziveo
Cudno je to objasniti... :)

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Maiden-i imaju stvar sa tim naslovom. Tekst govori mnogo toga.

Meni se, lično, često dešava da osetim da sam već bio "tu" i radio "to" nekada ranije ali kada ... :dntknw:

Natrag